RSS
 

A Purgatórium (Tisztítótűz) nem egy olyan hely, ahová bekerülvén elégedettséget kellene éreznetek

11 okt

2011. október 7. péntek, 21:45

Drága, szeretett leányom, az ok, amiért ilyen sok üzenetet küldök Gyermekeimnek, az az, hogy segítsek nekik felkészíteni lelkeiket, oly módon, mely eddig nem volt lehetséges.

Sok Gyermekem még nem olvasta a Szent Bibliát, de még nem is ismerik valamennyi Tanításom.

Felszentelt szolgáim több időt töltöttek Tanításaim azon részére összpontosítva, ahol arra kérlek mindannyiatokat, hogy szeressétek felebarátotokat, ami helyes. Nem esik szó azonban arról, hogy milyen következményekkel szembesül az emberiség, ha az Atyát elutasítják. Miért tagadják az Én felszentelt szolgáim a pokol létezését, és miért festenek rózsaszín képet a Purgatóriumról (Tisztítótűzről)?

Gyermekeim sok jó dolgot tanultak az egyház által, melyek Isten, a Mindenható Atya Dicsőségét hirdetik. Sajnos a Purgatórium (Tisztítótűz) és a pokol létezése viszont olyan mértékben vált jelentéktelenné, hogy Gyermekeim már azok létezésének tudatával is megelégszenek.

Gyermekeim a gonosz létezésével kapcsolatban is félre vannak vezetve. Sok felszentelt szolgám még a gonosz létezését is tagadja. Ó, mennyire ostobák ők, ha hisznek abban, hogy az ember megerősítheti saját hitét anélkül, hogy tudná vagy megértené a gonosz hatalmának igazságát.

Felszentelt szolgáim részéről az irányítás hiánya azt eredményezte, hogy a gonosz a világban oly módon bontakozott ki, melyet az ima által meg lehetett volna akadályozni. A sátánnak meg lett engedve időlegesen, hogy szabadon mozogjon ezen a földön, felszentelt szolgáim vaksága miatt. Ha Gyermekeim kellőképpen fel lettek volna készítve a sátán által okozott pusztításra, akkor a sátán befolyásának meggyengítésére vonatkozó imáik sokkal erősebbek lettek volna.

A Purgatórium (Tisztítótűz) létezése

A Purgatórium (Tisztítótűz) létezését félreértik. Sokan azt hiszik, ez csupán a megtisztulási folyamatnak a várakozási időszaka, – mielőtt a lelkek beléphetnek a Mennyországba -, azon lelkek számára, akik esetleg nem voltak a kegyelem állapotában, a haláluk pillanatában. Gyermekek, a Tisztítótűzben különböző szintek vannak, és minden lélek a sötétség égető fájdalmát érzi, mely egyre erősödik a mélyebben lévő szinteken. Ez azt jelenti, hogy azon lelkek, melyek épphogy elkerülték, hogy a pokolba vettessenek, azok érzik legerősebben az égető fájdalmat. Annak ellenére, hogy valamennyi lélek a Purgatóriumban (Tisztítótűzben) végül belép Atyám Birodalmába, ez mégsem az a hely, ahová kerülvén elégedettséget kellene éreznetek, Gyermekeim. Ezért kell a bűn ellen küzdenetek és a megbocsátást keresnetek, amilyen gyakran csak tehetitek, hogy megmaradjatok a kegyelem állapotában. Ezért kell megtartanotok a Tízparancsolatot mindig. Ezért kell a Purgatóriumban (Tisztítótűzben) szenvedő lelkekért is imádkoznotok, mert imáitok nélkül ők nem tudnak bejutni a Mennyei Királyságba az Utolsó Ítélet Napja előtt.

Most itt az ideje gyermekeim, hogy szembenézzetek az igazsággal.

Imádkozzatok a szükséges kegyelmekért, hogy megszabaduljatok bűneitektől, hogy beléphessetek a Mennyországba. Minden nap legyetek felkészülve, mert nem ismeritek a már létező és rátok váró terveket. Azért adom ezt az üzenetet, hogy az igazság tiszta legyen előttetek. Ezek a fontos üzenetek évtizedeken keresztül nem voltak világosan és érthetően megadva nektek gyermekek. Fontos, hogy jól fel legyetek készülve.

Ha az Isteni Irgalmasság rózsafüzérét minden nap délután 3 órakor elimádkozzátok, Én közbenjárok halálotok pillanatában értetek, nem számít, mennyire vagytok bűnösök, és megmutatom nektek Irgalmasságom. Azért mondom ezt nektek, mert Én szeretlek benneteket, nem pedig azért, hogy megijesszelek benneteket, hanem hogy biztosan terjesszétek az igazságot családjaitok körében.

Szavam ma egyszerűen egy emlékeztető az igazságra, amelyet a tolerancia maszkja mögött megvontak tőletek. Ez kissé hasonlatos ahhoz a szülőhöz, aki elkényezteti gyermekét, mert annyira szereti őt. Ha a szülők túletetik a gyermeket, akkor a gyermek egészsége azt megszenvedi. Majd a szülő továbbra is adja a gyermeknek az ételt, melyhez már hozzászokott, a helytelen szeretet miatt.  Ez a gyermek egészségének romlásához vezethet. Ennek következtében ez a gyermek nem fogja tudni, milyen egészséges élelmiszereket fogyasszon, mivel azokról nincs tudomása. Sosem mondták neki.

Menjetek most, és mondjátok el testvéreiteknek az igazságot a pokolról és a Purgatóriumról (Tisztítótűzről), mielőtt még túl késő. Mert ha ti nem, senki más sem fogja megtenni.

Tanítótok és Isteni Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.