RSS
 

A Nagyfigyelmeztetés egyfajta globális gyónás

23 okt

2011. február 21. péntek, 20.30

Szeretett leányom, írd a következőt. Te most egy nagyfokú szenvedésen mész keresztül annak érdekében, hogy megmentsd azokat a sötétségben levő lelkeket, akik visszautasítanak Engem vagy Atyámat.

Olyannyira zártak és megátalkodottak ezek a lelkek, hogy csak a mások imái és az áldozati lelkek szenvedése által lesz lehetséges megmenteni őket.  Mert ők nem lesznek hajlandóak keresni az üdvösséget.  Konokságuk fogja akadályozni őket abban, hogy kellő bűnbánatot érezzenek, hogy meggyónják bűneiket, és megbocsátásért esedezzenek.

A Nagyfigyelmeztetés egyfajta globális gyónás. Ekkor mindenki felé az lesz az elvárás, hogy megbocsátást kérjenek bűneikért, máskülönben elutasítás vár rájuk. Oly sok sötétségben lévő lélek fogja elutasítani Irgalmas Kezem. Ők el fognak fordulni Tőlem. Te, leányom, valamint az összes hithű Követőm, segíthettek megmenteni lelküket az örök kárhozattól.

Én soha nem kényszeríteném Gyermekeimet, hogy szenvedjenek az Én nevemben. De mert azok, akik felajánlják Nekem – mintegy ajándékként – segítségüket a szenvedésen keresztülÉn meg tudom menteni az emberiség nagy részét.

A szenvedést a sátán támadásai idézik elő, amikor ő gyötri a Hozzám közel álló lelkeket, és azokat, akiket Én jelöltem ki egy – a lelkek megtéréséért folytatott – szent küldetésnek a vezetésére.  Legyetek tudatában, hogy amikor ezek a támadások jönnek, akkor egységben vagytok Velem.  Akkor fogtok ti olyan jól megismerni Engem. Tudni fogjátok, hogy Én hogyan érzek – az örömöm, a szomorúságom, a bánatom, a fájdalmam, és a rettegést, amikor elveszítek egy lelket a sátán javára.

Ne aggódjatok. Már lelkek milliói menekültek meg ezen üzenetek által.

Odaadó Hadseregem imái már mérséklik a globális katasztrófákat, és az Én Szent Helytartóm távozását a Vatikánból. Isteni Irgalmasságom rózsafüzérének engedelmes imádkozása lelkeket ment éppen most.

Leányom, ügyelj arra, hogy minden Gyermekem megértse, hogy ezen üzeneteken keresztül Én minden valláshoz és felekezethez szólok. Senkit sem zárok ki. Mert ők mindannyian Isten gyermekei. Csak egyetlen egy Isten van, és az az Én Örök Atyám, a Magasságos Isten.

Egyesüljetek Velem gyermekek, és együtt munkálkodjunk azon, hogy megmentjük Lelkeimet, a világ minden táján, gyorsan. Egyedül az ima által tudtok segíteni Nekem a világ megmentésében.

A ti Jézusotok

Az egész Emberiség Megváltója

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.