RSS
 

A megkeményedett lelkek nem fogják a Nagyfigyelmeztetést könnyűnek találni

05 okt

2011. szeptember 30. péntek; 21:15

Drága, szeretett leányom, a lelkek megtéréséért folytatott feladatom most egyre intenzívebbé válik.

Kérlek, figyelmeztess annyi embert, ahányat csak tudsz, hogy lelküket felkészíthessék a Nagyfigyelmeztetés előtt.

Tájékoztasd mindazokat a papokat, apácákat és Püspököket és más közösségeket, akik hisznek az Én Örök Atyámban, hogy figyeljenek Szavamra (Üzenetemre). Sok Gyermekem olyannyira sötétségben van, hogy az Én isteni dicsőségem fénye meg fogja sebezni lelküket. Valós fájdalmat fognak érezni, mert nem lesznek képesek ellenállni  a kegyelem ezen nagyszerű cselekedetének.

Néhányan szórakozottan megmosolyogják ezeket a Szent üzeneteket. Ez elszomorít engem. Nem azért, mert ők nem hiszik, hogy Én szólok hozzájuk ezen a módon, hanem mert ők nem akarnak hinni Bennem. Ti mindazok, akik aggódtok szeretteitekért, imádkozzatok, hogy amikor ők szembenéznek a megtisztítással a Nagyfigyelmeztetés során, akkor az végül Szívemhez vezesse majd őket.

Azt kérem, minden Követőm óvja most magát a sátántól. Otthonuk minden szegletét Szenteltvízzel kell, hogy beszórják, viseljenek (Szent) Benedek keresztet (medált), és tartsanak maguknál Rózsafüzért. Imádkozzanak Szent Mihály arkangyalhoz is. A sátán és követőinek hadserege mindent el fog követni, hogy meggyőzzön benneteket, hogy nem Én vagyok, aki szól hozzátok. A sátán és démonai gyötörni fognak benneteket és borzasztó kétségeket fognak elültetni elmétekbe. Ti, Gyermekeim, meg tudjátok őt állítani, az Én útmutatásaim követésével. Sajnos azonban, a gyenge lelkűek elméjét az Én teljes elutasításomra fogja átfordítani.

A megkeményedett lelkek nem fogják a Nagyfigyelmeztetést könnyűnek találni. Ők vitázni fognak azon, hogy mi módon is bántottak Engem. Még a pokol lángoló tüze – melyet a Nagyfigyelmeztetés alatt fognak megtapasztalni-, sem fogja eloszlatni valamennyi kétségüket Létezésemet illetően.

Sokan fognak hazugságokat terjeszteni a Nagyfigyelmeztetésről, miután az megtörténik. Ők, a pogányok, akik a sátán szolgái, hazugságokat fognak kreálni, melyet mindenhol terjeszteni fognak. Tudományos érvek kerülnek előterjesztésre, az esemény kimagyarázására. Ők nem akarják hallani az igazságot. Imádkozni kell értük. Olyan erős a sátán szorítása, mellyel a világot a markában tartja, hogy Nevemet nem fogják nyilvánosan mormolni. A beszélgetések során zavarba ejtő téma lesz földön való Létezésemnek megvitatása.

Nevemet ma főként a csúnya beszédben használják, vagy ami még rosszabb, nyelvbotlással, káromkodás közben. De most hallgassatok Rám. Nevem újra hallható és elfogadott lesz a Nagyfigyelmeztetés után, azok által, akik megtérnek. Akkor a Nevem használva lesz, mikor Gyermekeim Hozzám imádkoznak.

Szeretett Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.