RSS
 

A Hamis Próféták megpróbálják Szent Szavam (Üzenetem) fontosságát csökkenteni

28 okt

2011. október 26. szerda; 15.30

Drága, szeretett leányom, kérlek, mondd meg Gyermekeimnek, hogy óvakodjanak a hamis látnokoktól, akik az Én nevemben beszélnek, de akik olyan szavakat (üzeneteket) terjesztenek, melyek nem az Én ajkamról származnak.

Sokan ezek közül az önjelölt látnokok közül, akik úgy lépnek nyilvánosságra, mint katolikusok, az ehhez, valamint más keresztény elméletekhez kapcsolódó minden manírossággal (modorossággal) együtt, de valójában ők a New Age követői.

A New Age követők most beszivárognak a világba, hogy meggyőzzék Gyermekeimet arról, hogy ők (a New Age követői) az Én Szent Szavam (Üzenetem) terjesztésének küldöttei. Szavaik látszatra igaznak fognak tűnni. A nyelvezet, amit használni fognak, kifinomult lesz, szeretetteljes, jól átgondolt, de hazugságot fognak rejteni.

Ez a hamis próféták felemelkedésének időszaka, és sok Gyermekemnek nehéz lesz megkülönböztetnie az igazságot a képzelgéstől.

Leányom, téged most célba vesznek ezek a látnokok, akik azt tűzték ki, hogy Szent Szavam (Üzenetem) fontosságát csökkentsék. Ne engedd, hogy ez megtörténjen, vagy Gyermekeimet elnyeli a sötétség, melyből nehezen tudnak majd kiszabadulni.

Ne feledd, ezek a hamis próféták szintén az Én szeretett gyermekeim, ezért kérlek, imádkozz értük. Sajnos ők meg vannak tévesztve, hogy egy képzeletbeli hierarchiában és egy nem létező univerzumban higgyenek.

Légy óvatos azokkal szemben, akik a felemelkedett mesterekre hivatkoznak, vagy akik a világosság egy olyan új korszakáról beszélnek, amelyben Istenre, az Atyára csak, mint egy másik aspektusra tekintenek. Ezek a lelkek nem Tőlem kapják az irányítást.  Ők azt a hitet támogatják, melyet a csaló plántált beléjük. Sok esetben ezek a megtévesztett lelkek elhiszik, hogy isteni üzeneteket kapnak. Így munkálkodik a sátán. Az ő lágy, megnyugtató szavai egy erős, rideg, de meggyőző szóáradatot fognak eredményezni. Ezek nem a Magasságos Istentől valók.

Amint azt korábban mondtam neked, Én egyszerűen szólok a világhoz. Én nem használok egy színes nyelvezetet egy hideg felsőbbrendű hang képében.  Igyekszem, hogy ne tápláljak félelmet a szívetekbe. Egyszerűen csak próbállak benneteket az igazsághoz és felebarátaitok szeretetének fontosságához elvezetni.

Milyen nehéz nektek, gyermekek, ezekben a zavaros időkben.

Imádkozzatok, imádkozzatok, hogy ne váljatok áldozataivá egy sor hazugságnak, melyeket a hamis próféták fognak terjeszteni. Ha üzeneteik kitaláltnak tűnnek, nehezen érthetőek és félelmet keltenek a szívetekben, akkor nem Tőlem valók.

Gyermekek, egyedül csak Rám összpontosítsatok. Sok mindent kell elmondanom nektek. Ne engedjétek meg magatoknak, hogy akár egyetlen percre is kizökkenjetek, mert ez meg fog akadályozni benneteket azon lelkek megmentésében, akiknek oly nagy szükségük van imáitokra.

A ti Jézusotok


 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 októberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.