RSS
 

Szűz Mária üzenete – Az engesztelő lélek elhagyatottsága

06 szept

2011. szeptember 4. vasárnap; 21:50 – 22:00

(Ezt az üzenetet a látnoknő, a Szent Rózsafüzér elimádkozása után kapta, és az után, hogy az Áldott Édesanya 20 percig egy magán imaszobában megjelent neki)

Szeretett Fiam, Jézus Krisztus nevében jövök. Én az Isten Szent Anyja vagyok.

Gyermekem, te most Fiamért szenvedsz, és az elmúlt hét sem volt könnyű számodra, ahogyan a gonosz ereje ellen küzdesz, hogy drága Fiamhoz hűséges maradj. Ma este azért jöttem hozzád, hogy megpróbáljam elmagyarázni neked, mi is történik. Mint engesztelő lélek, az elhagyatottság időszakait fogod megtapasztalni, mikor az Én Fiammal kapcsolatos gondolatok kiűzetnek fejedből. Habár megpróbálsz időt szentelni az imádkozásra, mégis azt fogod tapasztalni, hogy ezt mégsem fogod tudni megtenni. Ezután össze leszel zavarodva, és a Fiam jelenlététől való elhagyatottság (érzése) kínszenvedést fog okozni neked. Emiatt ne bosszankodj, mert akármilyen nehéz is ez, ez a szenvedés egyik formája, amelyet, mint engesztelő lélek meg kell tapasztalnod.

Kérlek, imádkozz a bátorságért és a kegyelmekért, hogy elfogadd a szenvedésnek ezt az új formáját, amely össze fog téged zavarni. Tarts ki a mindennapi Szentmise és Szentáldozás mellett, mindegy milyen hazugságok is várnak rád. A csaló továbbra is arra fog téged ösztökélni, hogy ennek a munkának fordíts hátat. Hamarosan ismét elkezded megengedni, hogy a kétségek megszállják a lelkedet.  Kérj meg mindenkit, hogy most imádkozzanak érted. Hiszen az Én Fiamnak szánt ajándékod által, mindenhol folytatódik a lélekmentés. Ezt sohase feledd, függetlenül attól, hogy milyen nagyon szenvedsz.

Gyermekem, Én mindig kommunikálni fogok veled, amikor elveszíted tájékozódási érzéked, hiszen szeretett Édesanyád vagyok. Én mindig itt leszek, hogy megvédjelek, és hogy Fiam felé vezesselek, hogy ki tudjál tartani Kívánságai mellett. Menj szeretettel és békével.

Szeretett Édesanyátok

A Béke Királynője

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.