RSS
 

Most tartsatok Isteni Irgalmasság vigíliákat (virrasztásokat) – a Nagyfigyelmeztetés közel van

06 szept

2011. szeptember 5. hétfő; 21:00

(Megjegyzés: Ezen az estén két üzenet érkezett Jézus Krisztustól. Az első üzenetben, egy magán kinyilatkoztatásban, részleteket kapott a látnoknő, a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezésének időszakáról. Ennek közzététele a látnoknő megítélése alá esik, aki úgy döntött, hogy nem teszi közzé a részleteket. Ehelyett átadta ezt egy papnak, biztonságos megőrzésre. Ez az üzenet csak a Nagyfigyelmeztetés után lesz kinyilatkoztatva. A második üzenet a világnak szól most.)

Szeretett leányom, az idő közel van már. Az ima segített, az Én szeretett Helytartómnak, Benedek pápának, hogy a belső harcnak ellenállhasson, a gonosz erőivel szemben. Ideje a Vatikánban meghosszabbodott.

Sürgősen felkérek minden követőmet, hogy tartsanak imatalálkozókat és Isteni Irgalmasság vigíliákat (virrasztásokat), minden szegény Gyermekemért, akik eltávolodtak Tőlem és az Én Örök Atyámtól.  Sürgősen szükségük van imáitokra.   Imára, sőt nagyon sok imára van most szükség, hogy megmenekülhessenek. Ajánljatok fel Szentmiséket mindazokért, akik talán lelkük állapota miatt nem fogják túlélni fizikálisan a Nagyfigyelmeztetést. Nekik szükségük van imáitokra. Egyesüljetek.  Fogjátok meg egymás kezét, legyetek összhangban (egyetértésben) Velem.

A ti szeretett Jézus Krisztusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.