RSS
 

Most tartsatok Isteni Irgalmasság vigíliákat (virrasztásokat) – a Nagyfigyelmeztetés közel van

06 szept

2011. szeptember 5. hétfő; 21:00

(Megjegyzés: Ezen az estén két üzenet érkezett Jézus Krisztustól. Az első üzenetben, egy magán kinyilatkoztatásban, részleteket kapott a látnoknő, a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezésének időszakáról. Ennek közzététele a látnoknő megítélése alá esik, aki úgy döntött, hogy nem teszi közzé a részleteket. Ehelyett átadta ezt egy papnak, biztonságos megőrzésre. Ez az üzenet csak a Nagyfigyelmeztetés után lesz kinyilatkoztatva. A második üzenet a világnak szól most.)

Szeretett leányom, az idő közel van már. Az ima segített, az Én szeretett Helytartómnak, Benedek pápának, hogy a belső harcnak ellenállhasson, a gonosz erőivel szemben. Ideje a Vatikánban meghosszabbodott.

Sürgősen felkérek minden követőmet, hogy tartsanak imatalálkozókat és Isteni Irgalmasság vigíliákat (virrasztásokat), minden szegény Gyermekemért, akik eltávolodtak Tőlem és az Én Örök Atyámtól.  Sürgősen szükségük van imáitokra.   Imára, sőt nagyon sok imára van most szükség, hogy megmenekülhessenek. Ajánljatok fel Szentmiséket mindazokért, akik talán lelkük állapota miatt nem fogják túlélni fizikálisan a Nagyfigyelmeztetést. Nekik szükségük van imáitokra. Egyesüljetek.  Fogjátok meg egymás kezét, legyetek összhangban (egyetértésben) Velem.

A ti szeretett Jézus Krisztusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért