RSS
 

Magyarázzátok el a Pokol Borzalmát azoknak, akik vakok a sátán létezésére

28 szept

2011. szeptember 24. szombat; 22:15

Drága szeretett leányom, miért ragaszkodnak az emberek ahhoz, hogy megtagadják a Pokol létezését?

Sok gyermekem, akik modern felfogásúnak tartják magukat, nyilvánosan tagadják a pokol létezését, miközben Istenbe, az Örök Atyába vetett hitüket hirdetik. Ők félrevezetik gyermekeimet, amikor azt hozzák fel mentségül, hogy Isten mindig irgalmas.

Azáltal, hogy meggyőzik gyermekeimet, hogy mindenki a Mennyországba kerül, akaratlanul is felelősekké válnak mindazokért, akik hamis tanításukat követik.

A sátán létezik, és ezért a pokol is. A pokol egy olyan hely, ahová a sátán azokat a lelkeket viszi, akik a földön hűséget mutatnak iránta. Ezek, azok a lelkek, akik minden Istennel kapcsolatos gondolatukat félreteszik, és elősegítik a gonosz tettek elfogadását a földön.  Egyes esetekben az emberek eladhatják még a lelküket is a sátánnak, cserébe egy gazdag életért, a hírnévért és a hatalomért.  Az évek folyamán ezt sokan megtették a zeneiparban.  Kevés gondolatot szentelnek annak a módszernek, melynek során nagyon gyakran az ő hűségüket elnyerik, a csoportos beavatások során, okkult praktikák (titkos, rejtett gyakorlatok) által.

Másrészt ott vannak azok is, akik – ahogyan saját maguk is tartják- egyszerűen szórakozással teli gondtalan életnek élnek, melyben állandóan önnön megelégedettségükre vágyakoznak. Ők csak azok a néhány lelkek, akik megdöbbennek és hitetlenkedve a fejüket rázzák, amikor a pokol kapuihoz érkeznek, látván azt a sorsot, amely rájuk vár.  Nem tudják elfogadni, hogy ez a rémület, amellyel szembesülnek, a saját tetteik miatt van. A földön nekik adományozott szabadsággal minden javára visszaéltek, ami bántja Istent.

Gyermekeim, kérlek benneteket, hogy magyarázzátok el a pokol borzalmát mindazok számára, akik vakok a sátán létezésére. Nem számít, ha kinevetnek benneteket, vagy átkot szórnak rátok. A ti kötelességetek, hogy figyelmeztessétek őket arra a rémisztő sorsra, amely mindazokra a szegény lelkekre vár, akik majd ott végzik.

Azok az ateisták, akik a halálos ágyukon azt hiszik, hogy szenvedésük az utolsó lélegzetvételkor befejeződik, hallgassatok most meg Engem. Közületek azoknak mondom, akik ezen a földön tagadják Isten létezését, habár az igazság, életetek során nektek ki volt nyilvánítva: A ti szenvedésetek a pokol tüzében, csak kezdete lesz az örök kárhozatnak. Ti, szegény gyermekeim, akik saját szabad akaratotok által súlyos bűnöket követtek el, elutasítotok Engem. Ehelyett a sátánt választjátok. Ő vár rátok halálotok után. Engem sehol sem fogtok találni. Mert akkor már túl késő lesz, hogy Irgalmasságomat megmutassam nektek.

Imádkozzatok, imádkozzatok, mindannyian, hogy közösen megmenthessük ezeket a lelkeket. Nem szabad megengedni a sátánnak, hogy ellopja lelküket. Segítsetek Nekem megmenteni őket, addig, ameddig még a földön élnek.

Szeretett Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.