RSS
 

Elküldtem most a világba az Én prófétáimat

28 szept

2011. szeptember 25. vasárnap; 11.45

Drága, szeretett leányom, hogy hogyan győzd meg a fiatalokat és azokat, akik belekerültek egy nyüzsgő értelmetlen életmódba, ez az a kihívás, amelyet eléd tárok.

A te feladatod az, hogy mindenféle rendelkezésre álló, modern kommunikációs eszközt felhasználj, hogy meggyőzd a fiatal modern társadalmat Létezésem igazságáról. Megígérem, hogy mindazok a fiatal gyermekek, akik megkapják az igazságot ezeken az eszközökön keresztül, érezni fogják az Én jelenlétem, amint olvassák Üzeneteimet. Leányom, most terjeszd üzeneteimet a világ minden sarkában, és térítsd meg gyermekeimet. Ez az a szerep, melyre ki lettél választva. Szavaim vírusként való terjesztésével több embert lehet elérni. Használd az internetet és a médiát. Elkötelezett követőim idővel mindenhol terjeszteni fogják az igazságot.

Ez a küldetés épp, hogy csak elkezdődött. Az alapok le lettek fektetve. Most Atyám tökéletes időzítésének megfelelően a világ fel fog figyelni ezekre az isteni üzenetekre.

Megígértem, hogy visszatérek. Az út kikövezésére most elküldtem a világba az Én prófétáimat, köztük téged is, leányom.  Sokan válaszolnak most hívásomra minden országban a világon, még ha hangjuk halk is. Idővel ők is hallhatóak lesznek, világgá kürtölik az Én Dicsőségem, hogy beharangozzák Visszatérésem.

Előttünk áll még egy kis idő, mielőtt ez a Dicsőséges visszatérés bekövetkezik. Addig készüljetek fel Gyermekeim. A Nagyfigyelmeztetés milliókat fog megtéríteni, de ez csak a kezdet. Az ezt követő időszak a lelkek táplálásáról fog szólni, és kell, hogy szóljon, azért, hogy a lelkek megfelelő felkészítése biztosítva legyen, így alkalmasak lesztek belépni Atyám Új Paradicsomába a Földön.

Sok mindent kell elviselnetek gyermekek, de oly sok minden van amit oly nagy örömmel kell várnotok, amikor megkapjátok a lehetőséget a belépésre a béke, az öröm és a boldogság ezen csodálatos új korszakába a földön. A kegyelem állapotában való megmaradás (kitartás) most nélkülözhetetlen.   Bátorságot és kitartást kapnak azok, akik a Szentlelket hívják. Akkor majd ti, Hadseregem, felemelitek azoknak a lelkét, akik eltévedtek a Felém vezető úton. Ne engedjétek, hogy akár csak egyetlen vándorló lélek is elvesszen a vadonban. Imádkozzatok értük. Mutassatok szeretetet és megértést feléjük. Soha ne mondjátok nekik, hogy elkárhoztak, és soha ne okoljátok őket a bűneikért, mivel ez súlyos vétek az Én szememben. Ezzel szemben legyetek határozottak, de szeretetteljesek. Csak mondjátok el nekik az igazságot. A többi már rajtuk múlik.

Nem győzedelmeskedhettek minden lélek felett, gyermekek. Csak a tőletek telhető legjobbat tehetitek.

Szeretett Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.