RSS
 

Elküldtem most a világba az Én prófétáimat

28 szept

2011. szeptember 25. vasárnap; 11.45

Drága, szeretett leányom, hogy hogyan győzd meg a fiatalokat és azokat, akik belekerültek egy nyüzsgő értelmetlen életmódba, ez az a kihívás, amelyet eléd tárok.

A te feladatod az, hogy mindenféle rendelkezésre álló, modern kommunikációs eszközt felhasználj, hogy meggyőzd a fiatal modern társadalmat Létezésem igazságáról. Megígérem, hogy mindazok a fiatal gyermekek, akik megkapják az igazságot ezeken az eszközökön keresztül, érezni fogják az Én jelenlétem, amint olvassák Üzeneteimet. Leányom, most terjeszd üzeneteimet a világ minden sarkában, és térítsd meg gyermekeimet. Ez az a szerep, melyre ki lettél választva. Szavaim vírusként való terjesztésével több embert lehet elérni. Használd az internetet és a médiát. Elkötelezett követőim idővel mindenhol terjeszteni fogják az igazságot.

Ez a küldetés épp, hogy csak elkezdődött. Az alapok le lettek fektetve. Most Atyám tökéletes időzítésének megfelelően a világ fel fog figyelni ezekre az isteni üzenetekre.

Megígértem, hogy visszatérek. Az út kikövezésére most elküldtem a világba az Én prófétáimat, köztük téged is, leányom.  Sokan válaszolnak most hívásomra minden országban a világon, még ha hangjuk halk is. Idővel ők is hallhatóak lesznek, világgá kürtölik az Én Dicsőségem, hogy beharangozzák Visszatérésem.

Előttünk áll még egy kis idő, mielőtt ez a Dicsőséges visszatérés bekövetkezik. Addig készüljetek fel Gyermekeim. A Nagyfigyelmeztetés milliókat fog megtéríteni, de ez csak a kezdet. Az ezt követő időszak a lelkek táplálásáról fog szólni, és kell, hogy szóljon, azért, hogy a lelkek megfelelő felkészítése biztosítva legyen, így alkalmasak lesztek belépni Atyám Új Paradicsomába a Földön.

Sok mindent kell elviselnetek gyermekek, de oly sok minden van amit oly nagy örömmel kell várnotok, amikor megkapjátok a lehetőséget a belépésre a béke, az öröm és a boldogság ezen csodálatos új korszakába a földön. A kegyelem állapotában való megmaradás (kitartás) most nélkülözhetetlen.   Bátorságot és kitartást kapnak azok, akik a Szentlelket hívják. Akkor majd ti, Hadseregem, felemelitek azoknak a lelkét, akik eltévedtek a Felém vezető úton. Ne engedjétek, hogy akár csak egyetlen vándorló lélek is elvesszen a vadonban. Imádkozzatok értük. Mutassatok szeretetet és megértést feléjük. Soha ne mondjátok nekik, hogy elkárhoztak, és soha ne okoljátok őket a bűneikért, mivel ez súlyos vétek az Én szememben. Ezzel szemben legyetek határozottak, de szeretetteljesek. Csak mondjátok el nekik az igazságot. A többi már rajtuk múlik.

Nem győzedelmeskedhettek minden lélek felett, gyermekek. Csak a tőletek telhető legjobbat tehetitek.

Szeretett Jézusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 szeptemberi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért