RSS
 

2011 Augusztus – A lelkek megmentésének hónapja

23 júl

2011. július 23. szombat; 17:30 – 17:40

Szeretett leányom, te olyan boldoggá teszel Engem. A te teljes önátadásod, azt jelenti most, hogy Én még több lelket menthetek meg az egész világon. Az, hogy teljes értelmében mit jelent egy engesztelő lélek, még nem teljesen tiszta előtted, leányom, de idővel az lesz. Addigra annyira megerősödsz, hogy az irántam való szenvedés neked örömet hoz a szomorúság helyett. Ez nem lesz könnyű, de másrészről Nekem, a te szeretett Megváltódnak munkálkodni, nem is lehet egyszerű.

Isten, az Örök Atya sugallatára bátorítást kaptál arra, hogy a végső áldozatot meghozd Értem. Ez egy nagyon különös kegyelem leányom, habár ez emberi szemszögből nem tűnik annak, mert Kegyelmeim nem mindig örömet és boldogságot hoznak életedbe. Ezek szenvedést is hozhatnak, de ugyanakkor valódi bepillantást adnak neked az Én dicsőséges Királyságomba.

Az értékes hadseregemet sok- sok ember alkotja a világon. Ők, az ima által, a személyes szenvedéseikkel és Szavaim terjesztése által lelkeket fognak menteni. Minél erősebb a hadseregem a lelkek megmentésében, annál kisebb lesz a büntetés hatása.

Felkérem minden gyermekemet, hogy azzal töltsék el az augusztusi hónapot, hogy naponta imádkozzák az Irgalmasság Rózsafüzérét az elveszett lelkekért, azokért, akik a Nagyfigyelmeztetést nem fogják túlélni. Egy böjti nap a hét folyamán is szükséges, ugyanúgy, mint a naponkénti Szentmise és a Legszentebb Eucharisztia magunkhoz vétele.

Ha ezt közületek elegen teszik meg ebben a hónapban, amelyet Én a „lelkek megmentésének” hónapjának nevezek, akkor az egész világon több millió lélek fog megmenekülni. Tegyétek ezt meg Értem, gyermekeim, és részesei lesztek dicsőséges Királyságomnak. Lelketek a halál küszöbén egyesülni fog Velem a Paradicsomban. Ez az Én ünnepélyes ígéretem.

Szeretlek benneteket, Gyermekeim. Most menjetek és alkossátok meg a világ legerősebb hadseregét. A szeretet hadseregét. A megmentés hadseregét.

Szerető Megváltótok

Az emberiség Megmentője

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 júliusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.