RSS
 

Az Igazságosság kardjai le fognak sújtani most

29 máj

2011. május 29. vasárnap, 3.00

Hallgassatok meg most, Gyermekek, mindenütt. Az Igazságosság Kardjai le fognak sújtani azokra, akik nem készülnek fel megfelelően a Nagyfigyelmeztetésre.

Isteni Irgalmasságom lángjait – amely bemutatásra kerül a világnak, hogy ízelítőt adjon mindannyiatoknak, milyen lesz majd az Utolsó Ítélet Napja – közületek oly sokan félre fogják magyarázni. A Nagyfigyelmeztetés eme nagy napja minden egyes hónappal egyre közeledik, így most időt kell szakítanotok arra, hogy felkészüljetek Isteni Irgalmasságomra.

Nagyon sok lélek számára nehéz lesz megérteni, mit is jelent valójában ez az esemény. Oly sokan meg fognak halni ennek következtében, ami elszomorít Engem. Mert azok, akik ezt nem élik túl, azokkal lelkük siralmas állapota miatt fog mindez megtörténni.

Katolikusok, az egész világon, keressétek most a gyónás lehetőségét, ha azt akarjátok, hogy a javatokat szolgálja Szeretetem és Irgalmam nagy cselekedete. Keresztények és más felekezetűek, szólaljatok meg halkan, és mondjátok el Istennek, hogy mennyire bánjátok bűneiteket, hogy mennyire sajnáljátok vétkeiteket, és kérjétek Istent, hogy bocsásson meg nektek bűneitekért.

Csak azok lesznek megfelelően felkészülve, akiknek szívében erős a szeretet Irántam és Isten, a Mindenható Atya iránt.  Mások – lelkierejüknek és erős jellemüknek köszönhetően – végül meg fogják érteni az igazságot, és el fognak fogadni Engem szeretettel szívükben.

A többiek számára olyan kíméletlen lesz ez a megrázkódtatás, hogy amikor lelkük sötétsége feltárul előttük, holtan esnek majd össze. De akkor már túl késő lesz, hogy megbocsátást keressenek. Nem lesz már remény a számukra. Imádkozzatok, imádkozzatok ti, mindannyian, hogy minél több lélek túlélje majd az Irgalmasság nagy cselekedetét.

Szerető Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 májusi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.