RSS
 

A világ minden emberének hasonló jellemvonásaik vannak (hasonló a karakterük)

30 ápr

2011. április 30. szombat, 20.45

Boldog vagyok, ma este,  szeretett leányom, Irántam való  engedelmes magatartásod miatt. Örömet okoz nekem az,  hogy a Szentmisén naponta részt veszel, és hogy a szent Eucharisztia által magadhoz veszel Engem. Most értelmed és lelked meg fog erősödni, hogy minél hamarabb válaszolhass szent Akaratomnak. Még sok munka áll előtted,  leányom, hogy lelked a tökéletességre felkészülhessen,  amelyet elvárok tőled. Ne félj,  mert Én utad minden lépésében vezetlek téged.

Leányom,  olyan nagyon szeretem a bűnösöket. Mennyire vágyódom hűségükre.  Szemlélgetem az embereket és látom,  hogy vannak olyanok, akik otthonaikban barátaikkal és családtagjaikkal boldogan nevetnek,  ilyenkor Engem is elönt a boldogság,  mert ott a Lelkem van jelen.  Aztán más otthonokba tekintek, ahol azt látom,  hogy ott az emberek zavartak, szomorúak,  dühösek és egyes esetben gonosz erőszakot alkalmaznak. És sírok. Tudom, hogy  ezekben az otthonokban a sátán van jelen. Majd megszemlélek egy barátokból álló csoportot és látom, hogy ők a mindennapi életükben együttesen dolgoznak mások jólétéért és boldog vagyok. Látok egy másik csoportot is,  akik saját jólétükért dolgoznak, egyetlen céllal,  hogy minél nagyobb hatalmat és gazdagságot szerezzenek. Minden tettüknek csak egy célja van:  önmaguk érdekeit kielégíteni és ez, általában mások kárára történik. És Én sírok,  mert tudom,  hogy ők a sötétségben élnek. Aztán, mint akit megigéztek, látok egy intelligens, művelt csoportot,  akik meg akarják a világot győzni arról,  hogy az Örök Atya nem létezik. Ők fellengezve mutatják be kiokoskodott érveiket,  miközben arrogáns módon tagadnak Engem. Megszakad a Szívem azokért a langyos hitűekért,  akik ez által beszívódnak a sötétség barlangjába. Olyan sok csoport létezik, amelyeknek különböző érdekük, céljuk és szándékuk van. Sajnos nagyon kevesen szánnak arra időt, hogy kapcsolatot keressenek Istennel, az Örök Atyával.

Ma,  a világon sok millió ember maradt hit nélkül. Ennek az eredménye az lett, hogy sok ember össze van zavarva,  nem tudják,  hogy milyen célra törekedjenek, és nem keresik megszentelt szolgáim vezetését sem.

Ha gyermekeim nem kérik segítségemet, a zavarodottság örvénye tovább fog folytatódni. Imádkozzatok minden gyermekemért szerte a világon. Nézzetek körül és látni fogjátok, hogy az emberek az egész világon egyformák. Lehet, hogy más nemzetiségűek,  vagy más nyelven beszélnek, vagy különböző bőrszínük van,  mégis a jellemvonásuk hasonló. Egyesek boldogok,  mások szenvednek, mások tele vannak szeretettel,  de vannak, akik haragosak és erőszakosak. A legtöbb embernek van humorérzéke,  amit életének egy bizonyos részében megtapasztal. Tehát, ha családtagjaitokra és barátaitokra néztek,  akkor látni fogjátok ti is ugyanazon közös tulajdonságaikat.

Ha azt érzitek, hogy egy felebarátért imádkoznotok kell,  akkor arra kérlek benneteket,  hogy szemléljétek meg ti is a világ minden sarkában  elő testvéreiteket. Ti mind az Én gyermekeim vagytok. Híveim, azáltal,  hogy  minden gyermekemért az Irgalmasság Rózsafüzérét imádkozzátok,  megmenthetitek az embereket a pokol sötétségétől. Ennek az imának az ereje be fogja bizonyítani,  hogy Irgalmasságom mindenkit betakar majd az egész világon.

Hagyjátok,  hogy mindannyiatokat elvezesselek az Én Paradicsomomba.   Kíméljetek meg Engem attól a fájdalomtól,  amit akkor éreznék, ha közületek egy is a sátán kezére jutna.

Imádkozzátok,  imádkozzátok az Irgalmasság Rózsafüzérét minden nap délután 3 – kor,  mert ez által megmenthetitek a világot.

A ti mindig Irgalmas Jézus Krisztusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 áprilisi üzenetek, Maria Divine Mercy

 

Tags:

Comments are closed.