RSS
 

Világméretű Megtérés van készülőben

06 feb

2011. február 6. vasárnap, 13.40

Drága, szeretett leányom, ez az utolsó üzenetek egyike, melyet be kell illeszteni az Én szent írásom első darabjába, melyet „A Nagyfigyelmeztetés” kötete foglal magába.

Szeretett Gyermekeim, hamarosan – a büntetés által – tudomásotokra lesz hozva Létezésem. Most hamarosan, a Mindenható Istenben hívők és az Ateisták egyaránt meg fogják kapni a végső ajándékot, még a dicsőséges nap előtt, amikor Én visszatérek ítélni.

Ez a nagy esemény meg fogja nyitni a szíveteket, és félelemmel vegyes áhítattal fogjátok nézni azt a csodálatos szeretetet, melyet Én mutatok nektek az Irgalmasság ezen cselekedete során. Sokan közületek nem fogják fel az Én, vagy Örök Atyám létezését. Mert oly sokatoknak, ártatlan lelkeknek, meg kellene értenetek, hogy Irgalmamat adom nektek a Nagyfigyelmeztetés során.

Mindegy milyen névvel szeretnétek majd illetni Engem, ekkor majd egy új értelmezés ragadja meg lelketeket. Legyetek hálásak, amikor ez megtörténik, mert ez a Büntetés lesz a ti Üdvösségetek.

Amint ennek az eseménynek vége, valamennyi hívő – együtt azokkal, akik csatlakozni fognak, mert végre megértik majd az igazságot – meg fogja alakítani földi új Hadseregemet. Mindannyian – akik megbocsátást fogtok keresni, mikor bűneitek feltárulnak majd számotokra – törekedni fogtok arra, hogy terjesszétek az igazságot a sötétségben lévőknek.

Ez az ajándék, Gyermekeim, fájdalmat fog hozni nektek, amikor kigúnyolnak benneteket az Én nevemben. Legyetek hálásak, amikor ez történik, mert abból fogjátok tudni – bármilyen fájdalmasak is lesznek ezek az élmények -, hogy az Én igaz tanítványaim vagytok. Ti Velem lesztek a Paradicsomban, ha eljön az ideje. Soha ne féljetek hitetek miatt Szeretteim. Mert ha csak egy pillanatra is megpillantanátok azt az igazi pompát, amelyet Atyám teremtett számotokra a Paradicsomban, a ti emberi szemetek nem állhatná a fényt és a dicsőséget. Ha egyszer megpillantanátok – bármennyire is kötődtök ehhez a földhöz, bármilyen gyönyörű is ez, hiszen ezt is Isten teremtette – könyörögnétek azért az időért, amikor Velem lehettek a Paradicsomban.

A Szeretet Üzenete az Ateisták részére

Ne feledjetek egy végső tanítást Tőlem. Ateisták mindenütt, hallgassátok meg ezt az üzenetet most, még ha nehéz is számotokra megtenni ezt. Minden egyes Gyermekem ezen a földön érez szeretetet valamikor élete során. Amikor szeretetet éreztek szívetekben, nem láthatjátok, nem tudjátok megtapintani, és nehéz lehet számotokra még leírni is. Nincs tudományos módszer, amellyel meg lehetne állapítani azt. A szeretet alázatossá tesz benneteket. A szeretet nagylelkűvé, nemes szívűvé tesz benneteket. A szeretet segíthet, hogy nagyobb áldozatokat hozzatok. A szeretet bonyolult, de szenvedélyes. A szeretet nem ember-alkotta. Ez egy ajándék Istentől. A szeretet csak egy forrásból származik. A szeretet maga az Isten. Az Isten maga a szeretet. Ez ilyen egyszerű. Nyissátok meg szívetek arra a tiszta szeretetre, melyet Én és Örök Atyám érzünk mindannyiatok iránt. Nézzetek rám úgy, ahogy egy gyermek nézne a szülőjére. Hívjatok Engem, és Én betöltöm majd a szíveteket. Ha ez megtörténik, soha nem fogtok visszafordulni.

A ti szerető Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 februári üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.