RSS
 

Az Arab Világ felkelése – a Világ Vezetői közül hármat meg fognak gyilkolni

17 feb

2011. február 17. csütörtök, 23.45

Drága, szeretett leányom, boldog Vagyok ma most, hogy eme fontos üzenetsorozat – az egész emberiség számára történő – közzététele előkészítés alatt van. Hamarosan azt fogod tapasztalni, hogy minden ország keresni fogja ezeket az üzeneteket. Ne aggódj a biztonságod miatt, mivel Én oltalmazni foglak téged és családodat, minden időben. Bár tele vagyok szeretettel irántad, gyermekem, Szívem megszakad a nagy bánattól azon szenvedés miatt, melyet jelenleg a ravasz társadalom okoz, azt tervezvén, hogy átveszik a hatalmat az országok felett.

Ők ezt azáltal fogják megtenni, hogy agyafúrt módon eltávolítják a Vezetőket.* Majd segítséget ajánlanak. Aztán megvásárolják az új rezsimek barátságát, mígnem irányítják majd őket. Ez az új irányítás rosszabb lesz azoknál a hataloméhes diktátoroknál, akiket a szabadság nevében buktattak meg.

Nézd most, leányom, azt a sebességet, amellyel az Arab világ fog egyesülni, Népem, a Zsidók ellen. Nézd, hogyan fog minden szövetségesük elpártolni, védtelenül hagyva őket.

Leányom, amikor a Nagyfigyelmeztetés megtörténik, Szavam (Üzenetem) készségesen meghallgatásra talál majd, a megtérés bekövetkezte után. Ez lesz az ideje annak, hogy szent Követőim elszántan egyesüljenek a zsarnokság ellen, mely meg fog jelenni a Nyugati Világban, különösen Európában. Harcoljatok az imádkozáshoz való jogotokért. Ha nem harcoltok érte, ez nem egy vallási háború, hanem egy népirtó háború lesz.

A világ vezetői közül hármat hamarosan meg fognak gyilkolni, egyiket a másik után. Ne feledjétek, hogy mindegyiküket meg fogják gyilkolni a Gonosz Csoport – a szubkulturális szervezetek cselszövése által, melyek minden nemzetben uralkodnak, annak ellenére, hogy ti nem látjátok őket, mert ők gyávák. De már nem fognak sokáig rejtőzködni. Amikor az irányítás a markukban van, versengeni fognak a figyelmetekért, és tisztelet követelnek majd.

A Nagyfigyelmeztetés segít majd megmenteni valamennyi Gyermekemet, mindenütt. A Megtérés, mely egy ajándék Tőlem, még azoknak is megadatik majd, akik cselszövést terveznek, hogy irányítást nyerjenek Isten Földje felett. Ha csak megértenék, hogy ez a hatalom soha nem lesz az övék, talán abbahagynák. De ők vakok.

Több Angyalom** – akik most, mint emberi lények szüremlenek a világba – segít majd megmutatni ezen szegény félrevezetett lelkeknek az igazságot. Sokan meg fognak térni. Mások viszont nem.

Leányom, menj, terjeszd az üzenetet gyorsan. Csak heteid vannak. Használj fel minden, számodra elérhető eszközt. Mutass bátorságot. Feltétlenül tégy meg mindent, hogy lehetővé tedd valamennyi Gyermekem, minden nemzet számára, hogy megértsék különleges Ajándékom értelmét – amikor kinyújtom Kezem a Mennyből, hogy megmentsem az ő lelküket.

Azok, akik először nem fognak megtérni, majd megtérnek az Üldöztetés előtt, amikor egyre több lélek fordul vissza Hozzám. Ez egy nagyon nehéz időszak lesz mindenki számára. De legyetek türelmesek, jó idők várnak rátok, amikor a béke vissza fog térni a Földre. Gyermekeim – ezen ébresztő hívást követően – meg fogják látni a szeretetet, melyet Én érzek, és futva jönnek vissza majd Karjaimba. Aztán amikor ez bekövetkezik, Karom fogja alakítani és megvédeni Királyságomat a csalóval szemben, akinek uralma nagyon rövid lesz.

Ez egy fordulópont az emberiség történelmében, gyermekek. Ezt nagyon rövidesen meg fogjátok érteni. Addigra minden kétkedő gondolatotok el fog tűnni a Nagyfigyelmeztetéskor – amikor ez megtörténik, ki fogjátok tárni szíveteket az igazságra.

Menj most, leányom, Békével és az egész emberiség iránti Szeretettel

Jézus Krisztus, a Zsidók Királya

 

Megjegyzés

* A látnoknő szeretné megértetni a világgal, hogy az ok, amiért ő nem teheti közzé a vezetők neveit – amelyek közül kettő az Arab Világból, és egy a kontinentális Európából való – a következő: a családjaik iránti tiszteletből, és az indokolatlan szenvedés elkerülése végett. Ugyanakkor ő az üzeneteket átadta számos papnak és a médiának, mely zárolta, kiadásra készen, amint a gyilkosságok rövidesen bekövetkeznek (az egyes gyilkosságok között nagyon rövid időszakok lesznek).

** A látnoknő értelmezése az, hogy az Angyalokra való utalások a „hírnökökre“ utalnak, akik arra választattak ki az egész Világon, hogy közöljék az isteni üzeneteket, melyek segítenek terjeszteni a megtérést.

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 februári üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.