RSS
 

A Szeretet az út az Üdvösséghez

05 feb

2011. február 5. szombat; 11.50

Drága, szeretett leányom, ma további kegyelmeket kaptál, melyekkel Én közelebb tudlak vonni Magamhoz. Mert csak a Közelemben tudod megtapasztalni a békét, a szeretetet és az örömet a szívedben. Csak az ima által, és azáltal, hogy átadod Nekem gondjaidat, fogsz eggyé válni Velem. Ha átadod magad, leányom, és bízol Bennem, akkor meg fogod érteni a szeretetet, melyet Én érzek irántad a Szívemben. És ha így teszel, az Irántam való szereteted megerősödik. Csak ha felajánlod, és az Én kezembe helyezed minden gondodat, akkor fognak azok elrendeződni.

Csak akkor tudtok igaz szeretet mutatni mások felé, ha szerettek Engem. Csak a szeretet által lesztek megáldva azokkal az adományokkal, hogy más embereket az Én – szeretettel és irgalommal teljes – szívemen keresztül néztek.

Csak akkor fog az életetek megváltozni, és csak akkor fogja átjárni az öröm mindennapi életeteket, ha igaz szeretetet mutattok Felém. Soha ne féljetek Szeretetemtől, gyermekek. Bőségesen lenne mindannyiatok számára, ha csak Hozzám fordulnátok, és kérnétek azt. Ha egyszer megkapjátok ezt a szeretetet, legyetek bőkezűek vele. Terjesszétek Szeretetemet mindenütt, hogy ti, mind, különösen a langyos lelkületűek, a lelketekbe tudjatok hívni Engem. Ez az egyetlen út az üdvösséghez.

A ti szerető Megváltó Jézus Krisztusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 februári üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.