RSS
 

A Szeretet az út az Üdvösséghez

05 feb

2011. február 5. szombat; 11.50

Drága, szeretett leányom, ma további kegyelmeket kaptál, melyekkel Én közelebb tudlak vonni Magamhoz. Mert csak a Közelemben tudod megtapasztalni a békét, a szeretetet és az örömet a szívedben. Csak az ima által, és azáltal, hogy átadod Nekem gondjaidat, fogsz eggyé válni Velem. Ha átadod magad, leányom, és bízol Bennem, akkor meg fogod érteni a szeretetet, melyet Én érzek irántad a Szívemben. És ha így teszel, az Irántam való szereteted megerősödik. Csak ha felajánlod, és az Én kezembe helyezed minden gondodat, akkor fognak azok elrendeződni.

Csak akkor tudtok igaz szeretet mutatni mások felé, ha szerettek Engem. Csak a szeretet által lesztek megáldva azokkal az adományokkal, hogy más embereket az Én – szeretettel és irgalommal teljes – szívemen keresztül néztek.

Csak akkor fog az életetek megváltozni, és csak akkor fogja átjárni az öröm mindennapi életeteket, ha igaz szeretetet mutattok Felém. Soha ne féljetek Szeretetemtől, gyermekek. Bőségesen lenne mindannyiatok számára, ha csak Hozzám fordulnátok, és kérnétek azt. Ha egyszer megkapjátok ezt a szeretetet, legyetek bőkezűek vele. Terjesszétek Szeretetemet mindenütt, hogy ti, mind, különösen a langyos lelkületűek, a lelketekbe tudjatok hívni Engem. Ez az egyetlen út az üdvösséghez.

A ti szerető Megváltó Jézus Krisztusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 februári üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.

 


Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!
2014. május 3. szombat, 15.50

Imahadjárat (148) Jöjj segítségemre!

„Ó, Jézusom, segíts meg engem nagy gyötrelmem közepette. Végy engem Karjaidba, és vigyél engem Szíved Menedékébe. Töröld le könnyeimet. Csillapítsd le elszántságomat. Vidíts fel engem, és tölts el engem a Te Békéddel. Kérlek, teljesítsd ezt a különleges kérésemet (említsd meg itt…). Jöjj segítségemre, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és hogy életem békés lehessen, egységben Veled, drága Uram. Ha azonban kérésem mégsem teljesülhet, tölts el engem a Kegyelemmel, hogy elfogadjam azt, hogy a Te Szent Akaratod lelkem javát szolgálja, és hogy kedves és kegyes szívvel mindörökké hűséges maradjak a Te Igédhez. Ámen.”

JézusotokTeljes üzenet - A kérjetek és kaptok – nem egy üres ígéret a Részemről

 Imahadjárat kiemelten fontos imái

 (24) Teljes búcsú a teljes bűnbocsánatért 

(26) Imádkozzátok a Rózsafüzért, hogy segítsetek megmenteni a nemzeteteket

(33) Álljatok fel most, és fogadjátok el az Élő Isten Pecsétjét

(43) Mentsd meg a Lelkeket a Nagyfigyelmeztetés alatt

(55) Felkészülés a Nagyfigyelmeztetésre

(60) Ima a családok - Nagyfigyelmeztetés során történő - megtéréséért