RSS
 

Keresztem hordozása

16 jan

2011. január 16. vasárnap; 15.00

Igen, szeretett leányom, Én vagyok az. Számodra ez egy hosszú tanulási szakasz volt, és te továbbra is táplálva leszel az igazság ismeretével, a lelkedet betöltő Szentlélek ajándéka által.

Leányom, kérlek, biztosítsd, hogy ezek az üzenetek, melyek az előzetes figyelmeztetések, a próféciák és Tanításaim összefoglalásának elegyei, eljussanak a világ minden szegletébe. Létfontosságú, hogy Gyermekeim megértsék annak módját, hogy hogyan készíthetik fel lelküket annak érdekében, hogy megmentsék magukat Atyám szemében.

A Lelki Megújulás most zajlik a világban

Hűség és tisztelet van kialakulóban most Irántam, Örök Atyám, a Szentlélek és szeretett Édesanyám iránt. Habár ez még nem látható egyértelműen, ez az erőteljes lelki megújulás segít majd megvédeni Gyermekeimet, még azokat is, akik mindenütt hátat fordítanak Nekem. Az Evangéliumot most újra tanulmányozni fogják, amint az emberek éhezni kezdik majd az igazságot. Ahogy a megtisztulás szüntelenül terjed, és egyre kiterjedtebb lesz az egész világon, úgy fogják ezek a lelkek, akikben nincs Irántam szeretet, ismét megnyitni szívüket. Amint a szeretet kibontakozik Követőim világosságán keresztül, a gonosz hatásai, és azok viselkedése, akiket ő megfertőz, gyengülni fognak. A gonosz vissza fog vágni.

A sátán napjai meg vannak számlálva

Ahogy az ő napjai ezen a földön óráról órára fogynak, ő megpróbál majd minél több kárt okozni. Követői felgyorsítják majd tevékenységüket, és tüstént nekiiramodnak, hogy mindenütt terjesszék a gonoszságot. Rövid életűek lesznek cselekedeteik, melyeket szörnyű lesz látni, amikor azok a döbbent tekintetetek előtt megnyilvánulnak.

Gyermekeim, a rendszeres napi imádkozás által erősödő hit, el fogja törölni ezeket a kegyetlen szörnyűségeket. Térjetek vissza Gyermekeim, és fedezzétek fel újra Tanításaimat. Vigyetek vissza Engem az életetekbe. Fogadjatok be a szívetekbe Engem még egyszer, hogy Karjaimban tarthassalak benneteket. Hadd vezesselek benneteket a lelki tökéletesség felé, hogy készen álljatok az Örök Életre, amikor a Föld és az Ég eggyé válik.

Kövessetek Engem, Gyermekeim, mindennapi életetek során. Vegyétek fel Keresztemet, még ha ennek megtétele túl nagy tehernek is tűnhet. Soha ne féljetek elfogadni Keresztemet, mert Én csak annyit engedek majd hordoznotok, amennyit képesek vagytok.

Az ebben az életben való szenvedés értelme

Amikor eben az életben szenvedtek, akkor az Én keresztemet hordozzátok. Két választásotok van. Ha elutasítjátok Keresztemet, siránkoztok, és keseregtek emiatt, akkor a szenvedés szakadatlanul fokozódik. Másfelől, ha elfogadjátok a keresztet, és szenvedéseteket felajánljátok a lelkek megmentésére, akkor ez egy csodálatos ajándék Számomra. Ha örömmel fogadjátok el ezt a szenvedést, a megpróbáltatásokat és szorongattatásokat, akkor terhetek könnyebbé válik. Én segíteni fogok nektek annak hordozásában. A fájdalom akkor enyhülni fog, és béke, szeretet, öröm, valamint tiszta boldogság fog uralkodni bennetek.

Éljetek egyszerű életet

Éljetek egyszerű életet gyermekek, és tegyetek mindent mértékkel. Ha esztek, isztok, alszotok, pihentek és kikapcsolódtok, gondoskodjatok róla, hogy mindezt mértékkel tegyétek. Amint fizikai szükségleteiteket kielégítettétek, nem szabad továbbra is többre törekednetek, mert az alapjaiban gyengíti meg a lelketeket. A vezeklés, Gyermekeim, nélkülözhetetlen, hogy Hozzám közelebb kerüljetek. Ezalatt Én a személyes áldozatot értem. A böjt csak egyetlen példája a vezeklésnek. Földi létem során Tanítottam a Vezeklés fontosságáról. Ugyanezt tette drága Prófétám, Keresztelő Szent János is. Én szintén ezt tettem, a negyvennapos böjtöléssel, hogy példát mutassak nektek. Gyermekek, kizárólag a böjt által fogtok segíteni kiűzni a gonoszt.

Drága gyermekeim, oly sok minden vár még rátok. Nem értitek még, hogy milyen elvárások lesznek veletek szemben az elkövetkezendő években. Mindeközben fontos, hogy Hozzám közeledjetek, hogy készen álljatok az elkövetkezendő megpróbáltatásokra, melyek a Keresztények előtt állnak az egész a világon.

Menjetek békével. Szerető Megváltó Jézus Krisztusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2011 januári üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.