RSS
 

Szűz Mária Harmadik Üzenete

20 dec

2012. december 20. hétfő, 10.00

Hallgass meg, gyermekem. Erősnek kell maradnod, szeretett fiam, Jézus a Krisztus számára. Ő túl fontos és különleges számodra ahhoz, hogy elfordulj, kétségekkel a fejedben. Igen, könnyű összezavarodni ebben a munkában, de bíznod kell majd benne teljesen. Szüksége van arra, hogy átadd magad neki, és hogy feltétlen bizalommal légy iránta.

Gyermekem, nem könnyű számodra ez a munka. De, amint már korábban mondtam neked, szeress, hogy kitarts. Sikeresen fogod teljesíteni feladatodat. Arra buzdítalak, hogy térj vissza a napi imádkozás gyakorlatához. Mert az én Legszentebb Rózsafüzérem által oltalmazva leszel. Ez nagyon szent munka, gyermekem, így kérlek, hogy tiszteletből engedelmeskedj Fiamnak, azáltal, hogy teljesen bízol Benne. Tedd félre kétségeidet, gyermekem, mert a Szentlélek által különleges kegyelmeket kaptál. Az igazság most szívedben, lelkedben és elmédben nyugszik. Ezért volt számodra könnyebb leírni az üzeneteket, amelyeket szeretett, drága Fiam ad neked.

Ő szeret téged, Gyermekem, és téged választott ezen évszázad egyik valaha volt legfontosabb feladatára. Munkád a Fausztina nővértől kért feladathoz hasonlít. Hasonló szenvedéseken mész keresztül, mint amit ő elviselt. Ne félj ezektől a szenvedésektől, melyek magukba foglalják az imádkozás képességének hiányát, és a napi kétségeket, melyek normálisak. Ezek el fognak múlni. Minden szent, köztük Szent Fausztina is, kísérnek téged, gyermekem, és vezetnek téged minden nap.

A munka, amit felvállalsz a nevemben és szeretett Fiam nevében, előre meg volt jövendölve. Ez az egyik legfontosabb mód, amely által lelkeket tudsz menteni. Ne inogj meg, és ne tétovázz. Mindig, mindig hívd a te Szeretett Édesanyádat segítségért. Én itt vagyok neked. Kérlek, naponta imádkozz szeretett Fiamhoz, az ő Isteni Irgalmasságának Rózsafüzérével. Ily módon közelebb kerülsz Hozzá, és érezni fogod, ahogy szívedbe költözik.

Végy bátorságot, és haladj előre most. Tekints szeretettel az értékes út felé, amely a Szentháromsághoz vezet. Mind veled vannak. Szenvedni fogsz, de tekintsd ezt egy kegyelemnek, mert szenvedés nélkül nem tudsz közel maradni Fiam szívéhez.

Ennyit mára. Fordítsd, és nyisd meg szívedet most szeretett Fiam, a Fölséges Jézus felé.

Szeretet és Béke

Miasszonyunk, a Rózsák Asszonya

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2010 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.