RSS
 

Figyelmeztetés az emberiség számára, az Igazság megértésére

07 dec

2010. december 7. kedd; 3:15

Igen, szeretett leányom, újra itt vagyok. Írd a következőket: te, leányom, aki az igazság megtagadása által fordultál el Tőlem, most segíteni fogsz Nekem visszavezetni Népemet a világosságra, az igazság világosságára.

Egyetlen embertől sem fogom megtagadni az esélyt, hogy láthassa Isten Igazságát. Látni fogják az irgalmasságot, Létezésem bizonyítékának ajándékaként. Ők akkor kapják meg ezt az ajándékot, amikor a Nagyfigyelmeztetés alatt végre megismerik az igazságot. Sajnos, nem fog mindenki megtérni Hozzám, és nem fognak Atyám Örök Birodalma felé sem fordulni, még ez alatt az esemény alatt sem.

Leányom, már néhány napja nem kommunikáltam veled. Ez szándékos volt. Ez az idő lehetővé tette számodra, hogy az Üzeneteim tartalmát gondosan feldolgozhasd.

Most már tudod, hogy ezek az üzenetek Tőlem jönnek, és hogy mindegyiknek nagyon fontos témája van. Úgy gondolom, hogy Tanításaim igazságát most már meg tudod különböztetni a képzeletedtől. Leányom, te most láthatod azt a fájdalmat és kétségbeesést, amit Én érzek akkor, amikor te szinte naponta tanúja vagy annak a csalódottságnak, amit Én és Örök Atyám érzünk, ennek a szomorú, üres és hitetlen világnak a hozzáállása láttán.

Nemcsak a hitetlenek okoznak neked fájdalmat, de a Tőlem kapott ajándékok és kegyelmek által, még a zűrzavart is látod követőim fejében. Őket sem győzi meg könnyen az igazság, amelyet Szeretetem ajándékaként adok, Prófétáim által.

Milyen hosszú, kanyargós út ez Gyermekeim számára, amikor az Általam nekik adott igazság és ígéretek felé törekednek. Amikor te, személyesen, minden nap Gyermekeimre nézel, az utcán, a televízióban, a médiában és felebarátaid között, akkor az Én szememmel látod őket. Mit látsz?  A lelki világ teljesen feledésbe merült, és hiányzik életük valódi célja. A reménytelenség érzését látod, a világi csábítások hajhászása ellenére.

Gyermekeim most nem ismerik fel, de a tisztulás folyamatán mennek keresztül. Én engedtem meg ezt a tisztulási folyamatot, amely során az anyagi javak hiányának köszönhetően az üresség érzését tapasztalják meg. De mindezt az emberiség kapzsisága okozta. Azáltal, hogy az emberek megkapták a szabad akarat jogát, a gonoszok továbbra is a bankrendszer globális összeomlását készítik elő, ravasz megtévesztéseik által.

Megengedtem Népemnek, az ártatlan áldozatoknak, hogy keresztülmenjenek ezen a tisztulási folyamaton. Nagyon fontos, hogy keresztülmenjenek mindezen, mert azok a nehézségek, amelyeket elviselnek, segíteni fognak megtisztítani lelküket.

Nagyon közel az az idő, amikor az anyagi javakból kevesebb lesz, és nehezebb is lesz elérni, így az emberek az életet mélyrehatóbban fogják látni. Az egyszerűség segíteni fog felnyitni szemüket az igazságra, annak igazságára, hogy mi fontos valójában. E nélkül a tisztulás nélkül, amely során megengedem Gyermekeimnek, hogy lelkük érdekében szenvedjenek, nem tudnak és nem is fognak közelebb kerülni Szívemhez.

Megfosztva az anyagi javaktól, amelyeket megszállottan bálványoztak a múltban, vissza fognak térni az igazsághoz. Világosan látni fogják mások lelkében a szeretetet.  Így nagyon gyorsan fel fogják ismerni a gonoszt is, annak minden rút dicsőségében azokban, akik az önzés és a kapzsiság csábítását követik. Gyermekeim most Hozzám hasonlóan, teljes kétségbeeséssel és elkeseredéssel fogják látni ezeket az embereket, akik hitelt kapnak a médiában, lévén, hogy ők azok, akikre fel kellene nézni és csodálni kellene őket.

Menj most leányom, és értsd meg a feladatodat, lásd tiszta szemmel. Te már ismered az igazságot. Nem kételkedsz többé. Terjeszd a megmentés igazságát, amilyen gyorsan csak tudod, hogy az emberek esélyt kaphassanak a megmenekülésre, még a Nagyfigyelmeztetés előtt.

Szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2010 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.