RSS
 

Fájdalmam és Szenvedésem ma

22 dec

2010. december 22. szerda, 02.40

Leányom, rettenetesen szenvedek az emberiség bűnei és Létezésem kegyetlen elutasítása miatt, amely oly gyakori most a világban, hogy rendkívüli mértékben megemelkedett azon hívek száma, akik hátat fordítanak Nekem.

A fájdalom, a szenvedés és a kín még hangsúlyosabb, amikor a világ a Karácsonyt ünnepli. Tudom a Szívemben, hogy bár ez a legfontosabb Keresztény Ünnep, Tanításaimat mégsem úgy hirdetik, ahogyan azt kellene.

Szeretett leányom, ki kell tartanod saját szenvedéseidben, mind elméd, mind lelked szenvedéseiben. Ezek közelebb hoznak majd téged Szent Szívemhez. Csak amikor elviseled a szenvedés eme megpróbáltatásait, akkor egyesülsz Velem.

Leányom, imádkozz, imádkozz, imádkozz, hogy a többi lélek enyhítse majd a kínt, melyet Én elszenvedek. Óh, bárcsak meg tudnám menteni gyorsan a lelkeket, és szerető Karjaimmal átölelhetném őket, a Szívem is meggyógyulna. De sok lélek nem fog megtérni Hozzám. Leányom, neked kitartóan kell dolgoznod, hogy meggyőzd őket az igazságról. Soha ne add fel.

Te tele voltál kétségekkel, de Én tudom, hogy a szíved mélyén felismered, hogy az Irgalmasság ezen üzenetei, melyek a lelkek megmentésért adatnak, valóban Tőlem és Örök Atyámtól származnak.

Tarts ki, fogadd el a szenvedést, légy alázatos, türelmes, és cselekedj méltósággal, amikor az Én Nevemben próbára tesznek.

Menj most, megújult életerővel, szeretettel és erővel, hogy visszanyerd szeretett Gyermekeim lelkét.

Szerető Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2010 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.