RSS
 

A Nagy Szorongattatás

20 dec

2010. december 20. hétfő, 10.00

Leányom, figyelj a következőre. Az emberiség – ezen üzenetek által – folyamatosan figyelmeztetve van arra a bárdra, amely le fog sújtani azokra, akik továbbra is elutasítják az Örök Atyát. Közeledik a Nagy Szorongattatás eljövetelének ideje. Ez az esemény 2012 végétől kezdődik majd, és nem tévesztendő össze a Földre való Második Eljövetelem idejével vagy dátumával. Mert ez, Gyermekeim, nem lesz megjövendölve ezekben az üzenetekben. Bárki, akik megpróbál Gyermekeimnek megadni egy időpontot Második Eljövetelemre, az egy hazug, és nem egy igaz próféta. Én azonban – ezen prófétán keresztül -  kinyilatkoztatom az éveit azon különleges eseményeknek, melyek elvezetnek Második Eljövetelemig.

Isten nem fogja engedni, hogy a világnépesség csökkentésére irányuló terv megvalósuljon

A Nagy Szorongattatás, ahogyan az már oly régen meg lett jövendölve, most ki fog bontakozni egy hitetlen világ szeme láttára. Ez az, amikor az igazság(osság) kardja le fog sújtani mindenütt. Az Én Örök Atyám nem hajlandó félreállni és engedni, hogy megvalósuljon az a gonosz terv, melyet épp most terveznek a zárt ajtók mögött, a világnépesség csökkentésére.

Ez a gonosz csoport – a sátán hűséges követői – megkísérelt a múltban Atyám gyermekei ellen népirtást elkövetni. Nem sikerült nekik.  Újra megpróbálják. Ismét nem fog sikerülni nekik, de előtte még szörnyű pusztítást fognak okozni.

A hívőknek nem kell félniük

Örök Atyámnak, az Ő Irgalmasságában, közbe kell majd avatkoznia, hogy megállítsa őket, annak ellenére, hogy fájdalmas Számára elszabadítani az előttünk álló világméretű katasztrófákat. Hívők, ne féltsétek magatokat és családjaitokat. Védelmezve vagytok. De kérve-kérlek, mindenkor imádkozzátok a Szent Rózsafüzért és Isteni Irgalmasságom rózsafüzérét, hogy segítsen enyhíteni, és elhárítani néhány ilyen katasztrófát.

Már most kezdjetek el tervezni. Harcolni kell ezen emberek ellen, akik próbálják ellenőrizni pénzeteket, egészségeteket, élelmeteket, sőt még a hiteteket is. Álljatok fel, és védjétek meg magatokat és családjaitokat az ima segítségével. Hívjátok mindazokat a szenteket, akiket tiszteltek, hogy – közbenjárókként Örök Atyámnál – segítsenek benneteket.

Világméretű katasztrófák fognak lesújtani

Amint ezek a világméretű katasztrófák drámai időjárás változással megkezdődnek – ami enyhén már el is kezdődött -, ezeket a globális felmelegedés következményeként fogják tekinteni. Igen, az emberiség nagyon csúnya módon károsította a földet, de ezeknek a katasztrófáknak semmi köze a klímaváltozáshoz.

Örök Atyám, ha úgy döntene, semmit sem téve hátradőlhetne. Aztán a befolyásos döntéshozók ezen gonosz, hataloméhes és megtévesztett csoportjai győzedelmeskednének. Ők ellopnák a lelkeket,  ártatlan Gyermekeimet a csapdájukba – a sátán, a gonosz iránti hipnotikus engedelmesség csapdájába – csalván. Ez nem lesz megengedve.

Felhívás minden vallás részére, hogy egyesüljenek

Most itt az ideje, hogy egyként egyesítsék erőiket Atyám gyermekei és követői, valamint azok, akik hisznek egy felsőbbrendű lényben, amely maga az Isten, minden dolog teremtője és alkotója. Függetlenül attól, hogy melyik úton követitek Istent, vagy hogy hisztek-e Bennem, az Ő egyetlen szeretett fiában, egységet kell alkotnotok. Harcoljatok a gonoszt képviselő csoport ellen. Ő a ti ellenségetek, ha hisztek Istenben, az Örök Atyában. Ő próbál megakadályozni benneteket abban, hogy belépjetek a Paradicsomba, azáltal, hogy hazudik az ő követőinek, hogy őket is majd egy hasonlóan szép isteni paradicsomba viszi. Ezek a szegény, megtévesztett és becsületes követők nem látnak át a csalárdságon, mert elvakította őket az anyagi világ dicsfényének varázsa.

A János Könyvében szereplő próféciák most napvilágra kerülnek

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok mindannyian, minden egyes nap. Nagyon hamar mindenki meg fogja érteni a Szentírás igazságát. Mindenki meg fogja érteni végül, hogy az Atyám Könyvében szereplő tanítások hitelesek. Ezek nem hazudnak. A múltban megjövendölt próféciák napvilágra kerültek. A János Könyvében szereplő próféciák most napvilágra kerülnek majd. Ezek az üzenetek azért adatnak eme prófétának, hogy felkészítsék Gyermekeimet az Atyám királyságába való belépésre.

Menjetek most, és terjesszétek Igazságomat. Mentsétek meg egymást a csaló karmaiból, mielőtt túl késő lenne.

A ti szerető Megváltó Jézus Krisztusotok

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2010 decemberi üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.