RSS
 

Tegyetek félre minden kétséget

16 nov

2010. november 16. kedd, 23.00

Leányom, írd a következőt: Azok a kétségek, melyek elmédbe lopództak, már várhatóak voltak. Igen, jelenleg kísértés ér téged, hogy elfordulj Tőlem, de ő, a csaló, soha nem fog téged elnyerni Tőlem. Szeretett leányom, erősebb vagy, mint gondolnád, mert nagyon kevés kiválasztott lélek lenne képes arra,  hogy eleget tegyen ennek a szent kérésnek, úgy, ahogyan azt te  teszed. Bátorság kell ahhoz, hogy megbirkózz azzal, ahogyan Én kommunikálok veled. Nem szaladtál el félelemtől rettegve. Már az első pillanattól tudtad, hogy ez egy isteni kommunikáció, a legmagasabb és Legszentebb Hierarchiától.

Rövidesen különleges megvilágosodásban lesz részed, melynek hatására eltűnnek kétségeid. Amikor ez megtörténik, elméd még jobban meg fog nyílni, hogy befogadja ezeket a különleges kegyelmeket, amelyekben azért kell részesülnöd, hogy eltöltsenek téged a szükséges bátorsággal és eltökéltséggel, melyek segítenek teljesíteni ezt a próféciát.

Igen, Leányom, a legnagyobb meglepetésedre, te vagy a kiválasztott, hogy beteljesítsd a János Könyvében lévő próféciákat, hogy felkészítsd az emberiséget a megtisztulásra, mely hamarosan kibontakozik. Amikor megszabadulsz a félelemtől, a vonakodástól és a bizonytalanságtól, szeretett Leányom, fel fogsz állni, és el fogod végezni ezt a különleges feladatot, amelyre Én kértelek fel. Most  tedd, amit mondok: minden nap, délután háromkor, imádkozd Isteni Irgalmasságom Rózsafüzérét, a lelkek megmentéséért. Továbbra is imádkoznod kell a Rózsafüzért, amely a világnak adatott legdrágább Édesanyám által, aki együttműködik Velem, hogy felkészítse ezt a világot Második Eljövetelemre.

Most  nagyon sok lélek elveszett Számomra, mert a gonosz naponta egyre többet ragad el Tőlem. Őket nem lehet elvenni Tőlem. Kérlek, segíts Nekem szegény lelkük megmentésében. Tégy félre minden kétséget. Csak a feladatodra gondolj. Segíts felnyitni szemüket, hogy lehetőséget kapjanak önmaguk megmentésére, hogy képesek legyenek megmenteni magukat Örök Atyám szemében. Ha tudsz folyamatosan csak a végeredményre gondolni, akkor meg fogod érteni, miért fontos ez, és miért jött létre ez a hívás, minden Gyermekem iránt való, Szívemben őrzött tiszta szeretetből.

Szemléld ezt a következőképpen: az odaadó szülő szeretete nem ismer határokat. Amikor egy gyermek eltévelyedik, és a kárhozat útján jár, akkor az okozott és a szülő által érzett szívfájdalom és bánat olyan, mintha egy tőr döfné át a szívüket. Bármely szülő, aki gyermekeit szereti, arra fog törekedni, hogy a végsőkig harcoljon értük. Sohasem adják fel. Soha. Velem is így van ez. Mindent meg fogok tenni, ami Isteni Hatalmamban áll, anélkül, hogy az ember szabad akaratába beavatkoznék, hogy szívüket visszafordítsam Szent Szívemhez. Leányom, ebben te fogsz segíteni Nekem.

Az Irántam való engedelmesség, és teljes önátadás szükségességére nem kell, hogy emlékeztesselek. Ez a te küldetésed,  amelyre kiválasztattál. Vedd most kardodat. Harcolnod kell a te Isteni Megváltód oldalán, egy utolsó kísérletet téve arra, hogy megvalósuljon minden Gyermekem megmentése, még az Ítélet Napja előtt.

Menj most békével és szeretettel, hogy Testemet magadhoz vedd ma.

Szerető Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2010 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.