RSS
 

Jelenések Könyve

26 nov

2010. november 26. péntek, éjfél

Drága, szeretett leányom, ma egy olyan nap van, amikor Szívem megszakad a világban levő nyugtalanság és mély boldogtalanság miatt. Kétségbeesetten nézem, ahogy nő az egymás elleni harag a világban. A szomorúság főként abból a tudásból fakad, hogy ezek a próféciák ki fognak bontakozni, de az emberek túlnyomó többségének nincs erről tudomása.

Imádkozzatok, hogy Oroszország Áldott Édesanyámnak legyen szentelve
Ők még mindig nem hajlandók elismerni, hogy mindezek az események meg voltak jövendölve János Könyvében. Oly sokan fognak most szenvedni a hit hiánya miatt. Imádkozzatok most, hogy Oroszország végre megenyhüljön majd, és engedje magát, hogy végre megszentelődjön majd Áldott Édesanyám nevében. Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy ez megtörténjen. Mert ez a nagy eredmény az imádság által lesz lehetséges. Ha ez megtörténik, akkor milliók fognak megmenekülni. Mert a veszély az, hogy a kommunista erők fel fognak emelkedni a kígyóval, és összefognak, tehetetlenül hagyva benneteket, Gyermekeim.

Nézzétek most azt a sebességet, ahogy a nemzetek harcra kelnek. A globális események, ahogy ezek a maguk gyorsaságával kibontakoznak, nagy megdöbbenést fognak okozni. Követőim, nektek meg kell hallgatnotok. Az imacsoportoknak nagy jelentőségük lesz a megtérés terjedésében, és ezen végzetes események terjesztésében. Még azok is közületek, akik önelégülten élitek életeteket, ahol mindent magától értetődőnek vesztek, többé már nem tudjátok figyelmen kívül hagyni ezeket az eseményeket. Nektek most meg kell hallgatnotok Engem, és el kell fogadnotok, hogy azok az események, amelyek a Jelenések Könyvében vannak megjövendölve, hamarosan bekövetkeznek.

Most kulcsoljátok imára kezeteket. Ha csak egy szikra szeretet is van szívetekben Irántam, kérjetek Engem, hogy öleljelek át benneteket, hogy lángra lobbanthassam és megerősíthessem a Bennem való hiteteket.

Harcolni fogok közületek mindenkiért
A végsőkig fogok harcolni, hogy a Szívemhez közelebb hozzalak titeket, lehettek akár gyermekek, tinédzserek, fiatal felnőttek, középkorúak, vagy idősek – az Én szememben ti mind egyformák vagytok. Ti vagytok az Én drága szeretett családom - közületek mindenki. Senki sincs kizárva. Még azok sem közületek, akik nem fogadják el Létezésemet. Még azok sem, akik elfogadják Létezésemet, mégis gyűlölnek Engem – Én mégis szeretlek benneteket. Szeretetem szenvedélyes, mely meghaladja felfogóképességeteket, és Én mindent meg fogok tenni, ami csak Hatalmamban áll, hogy visszatereljelek benneteket Nyájamba. Nem fogok olyan könnyen lemondani a lelketekről a sátán javára.

Kérlek, forduljatok Hozzám
Kérlek, forduljatok Hozzám – nem számít, hogy mennyi kétség van bennetek -, és engedjétek, hogy betöltsem szíveteket Isteni Szeretetemmel. Ha csak egyszer megízlelitek ezt a Szeretetet, ez segíteni fog nektek felkészülni az Örök Életre a Paradicsomban, Velem, Örök Atyámmal és testvéreitekkel. Ez a ti örökségetek. A ti jogos örökségetek.

Ne tékozoljátok el az üdvösség e lehetőségét. Amikor életetek a földön a végéhez ér, két választási lehetőségetek lesz az azt követő életre. Mennyország a Paradicsomban, vagy a pokol mélységei a sátánnal, aki magával visz benneteket a bűnök által, amelyek elkövetésére a földön ő kísért benneteket. Nyissátok ki a szemeteket most. Ne feledjétek, a halál a földön bármely nap, bármely pillanatban bekövetkezhet, és amikor a legkevésbé számítotok rá.

Ezáltal az üzenet által kérlek benneteket, hogy még az Ítélet Napja előtt ismerjétek fel az igazságot. Soha ne feledjétek,  hogy Én szeretlek benneteket. Nem számít, hogy milyen súlyosan vétkeztetek. Ha Hozzám fordultok, és szívetek mélyéből kéritek Megbocsátásomat, megbocsátást fogtok kapni. Még az utolsó lélegzetvételetekkor is.

Szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2010 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.