RSS
 

Ez a könyv életeket fog megváltoztatni, és lelkeket fog megmenteni

12 nov

2010. november 12. péntek; 15:00

Menj, és tedd, amit kell, annak érdekében, hogy az emberek lássák és hallják isteni üzeneteimet.

Bízom benned, drága leányom, hogy bármilyen eszközt felhasználsz, amellyel úgy érzed, biztosítani fogod, hogy olvassák az emberek az üzeneteket. Minden energiádra szükséged van, hogy a könyvet megírd. Ez a könyv életeket fog megváltoztatni, lelkeket fog megmenteni, és előre meg volt jövendölve. Igen, a könyv, amely meg volt jövendölve. Te vagy az író. Én vagyok a Szerző.

Ne légy meglepődve, vagy lesújtva, mert ez egy igen szent feladat, és te erre kiválasztattál, hogy Velem együtt végezd ezt a munkát. Ez számodra három hónapig fog tartani. Azt szeretném, hogy ez az egész világ számára közzé legyen téve. Ennek a könyvnek átfogónak, hathatósnak, és milliók által keresettnek kell lennie, a Szent Bibliához hasonlóan.

Leányom, ezt a könyvet a következő cím alatt adhatod ki: „Beszélgetés egy titkos prófétával”. Ez így a helyes. Miért félsz, Gyermekem? Mennyei vezetésben van részed. Erősnek kell maradnod. Bízz bennem. Add át magad. Én fogom majd a kezed, utad minden lépésénél. Később még beszélek majd veled.

A ti szerető Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2010 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.