RSS
 

A Szűzanya első üzenete

08 nov

2010. november 8. hétfő, 15.30

Otthon, a Rózsafüzér elmondását követően

(Jövőbeli próféciák bejelentése, melyeket  továbbra is egy rejtekben levő  látnok kap, akinek ekkor fogalma sem volt arról, hogy minek a megtételére is kérik)

“Gyermekem,  neked egy felelősségteljes feladatot kell teljesítened, és nem hagyhatod, hogy bárki is megakadályozzon téged. Az igazságnak a felszínre kell kerülnie. Kiválasztattál erre a feladatra. Gyermekem, légy erős. Nézz fel az Istenre, és kérd, hogy vezessen, hogy elvégezd a feladatot, amit rád bíztam.

Az összes szent együtt munkálkodik veled. Azok az alakok*, akiket láttál, mind a segítségedre lesznek, hogy végtelen üzeneteimet terjeszteni tudd, hogy az egész világ hallja. Vezetés alatt állsz. Nem lesz könnyű számodra, de szeretettel kitartasz majd. Mindaz, ami most történik, meg volt jövendölve. Egy eszköz vagy, amelynek segítségével Isten szava eljut az összes gyermekéhez.

Soha ne feledd, hogy Isten valamennyi gyermekét szereti, beleértve azokat a bűnösöket is, akik megbántották Őt. Könyörögj irgalomért mindannyiatok számára. A Szent Család újra egyesülni fog.

( Szünet…  ezen a ponton nagyon meglepődtem, ezért megkérdeztem a Szűzanyát:  “Jól értettem ezt a részt?” Kedvesen mosolygott, és folytatta…)

Vedd a ceruzádat és írd, így helyes, és terjeszd az igazságot, mielőtt még késő lenne.

Ezek az üzenetek isteni eredetűek, és tisztelni kell őket. Bízom benned, hogy gondoskodni fogsz arról, hogy ebbe a hitetlen világba a lehető leghatékonyabb módon eljussanak. Az a legfontosabb, hogy erős maradj szeretett Fiam számára. Tudom, hogy Érte, Vele, és Általa szenvedsz. Örvendezz, mert ez jó. Áldott vagy gyermekem, amiért kiválasztattál erre a feladatra. Légy erős.

Minden nap imádkozz a vezetésért. Idővel mind erősebb leszel. Ne félj, Én minden nap veled leszek, és a családoddal. Betöltekeztél a Szentlélekkel,   és így fel tudod tárni az Igazságot, Atyám tervéről a földön.

Gyermekem, dobd félre a kétségeidet. Ez az isteni üzenet nem a képzeleted szüleménye. A megjövendölt Írások hamarosan beteljesednek.

Imádkozz Isten minden gyermekéért. Drága szeretett Fiamat minden nap nagyon megbántják. Az emberek bűnei kínozzák Őt. Szenvedése példátlan – kereszthalála óta nem tapasztalt –  méreteket öltött.

Isten áldásával megvan benned az erő és lelkület, hogy eleget tégy küldetésednek. A megtisztulásod befejeződött. Készen állsz a rád váró küzdelemre.

Most menj,  gyermekem. Fegyverkezz fel. Emelt fővel állj, és segíts a gonosz elleni küzdelemben. Ne ess kétségbe, ha időnként magányosnak érzed magad. Veled van az összes angyal és szent – közöttük Szt. II János Pál, Szt. Fausztina és Szt. József -, akik vezetnek téged minden lépésednél.

Köszönöm gyermekem rendkívüli hitedet. Igazi harcos vagy, és mind Isten, az Atya, mind pedig drága, szeretett Fiam, nagyon szeret téged. Egy vagy Jézussal, és a kezedet a Szentlélek vezeti.

Most menj, gyermekem, végezd a feladatot, felhasználva minden eszközt, amely a rendelkezésedre áll, ebben az emberiség számára legfontosabb történelmi időszakban.

Isten áldjon, gyermekem.

Krisztusban szerető Édesanyád, Mária, a Világ Királynője

 

( *Itt azoknak a különböző szenteknek az alakjáról van szó, akiket a személyes jelenés közben látott a látnoknő, de neki fogalma sem volt arról, hogy kik lehetnek ezek, mígnem később többek között a fent említetteket azonosították, mint pl. II. Szt. János-Pált, Fausztina nővért, és Szt. Józsefet, s még két, azonosítatlan alakot.)

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2010 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.