RSS
 

A gazdagság hajhászása

30 nov

2010. november 30. kedd; 12.00

Szeretett leányom, összpontosíts, és hallgasd meg, amit Mondanom kell neked. Te most egy fájdalmas átmenetet élsz át, mióta az első üzenetet megkaptad, egészen a mostani üzenetekig. Kérlek, értsd meg, hogy ezek az üzenetek Tőlem jönnek, és kérlek, hagyd abba a kétkedést most. Ezáltal jobban tudsz majd összpontosítani arra a munkára, amelyre elhívást kaptál.

Azokkal kapcsolatban, amik a világban történnek, most napról – napra egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a gonosz Világhatalom mit próbál okozni a világnak. Az Egyesült Nemzetek Szervezete -  egyike ezen új világhatalom sok fedőszervének -, megpróbálja eltörölni Tanításaimat, és fel fognak használni minden rendelkezésükre álló gyilkos fegyvert ennek megtételére.

Ne féljetek, mert az Én híveim keményen fognak harcolni, és nem fognak megtagadni Engem, különösen azokban az országokban, amelyeket Nekem szenteltek, és amelyeknek buzgó és rendíthetetlen a hitük. Ők nem fognak  hátradőlni, és mindezt hagyni. De sokan tehetetlenek lesznek, a gyermekeik világosságra való vezetését biztosítandó költségek miatt.

Amint azt már elmagyaráztam neked korábban, az Én Örök Atyám haragja hamarosan megmutatkozik a földön, amint az emberek egyre közelebb és közelebb kerülnek ahhoz, hogy megtagadjanak Engem.

A világ ugyanolyannak tűnik. Az emberek is ugyanolyannak tűnnek. A televízió világa is, a maga rózsaszín varázsával, ugyanolyannak tűnik. Az emberek a homokba dugják a fejüket. Azt gondolják, hogy a világ úgy fog folytatódni, ahogy  most. Sajnos tévednek. Az Én kötelességem Gyermekeimmel szemben az, hogy megmentselek benneteket. Hogy ne engedjem meg, hogy továbbra is beszippantson benneteket az üres ígéretek, az üres álmok és a hamis becsvágy vákuuma. Ezek azok az élvezetek, örömök, amelyekhez sok – sok éven át ragaszkodtatok. Ezek azok az ígéretek, amelyek önhibátokon kívül, az önérzet, az önbecsülés, az önös haszon, és az önjutalmazás útjának követéséről győztek meg benneteket. Azt mondták nektek, hogy mindenáron az elsőséggel törődjetek.

Ti vagytok az elsők. Ti, a becsvágyatokkal, a gazdagság utáni vágyatokkal önmagatok és gyermekeitek számára, a vágyatokkal, hogy jobbak legyetek testvéreiteknél, és az önelismerés állandó könyörtelen hajhászásával be lettetek csapva.

Ezeket a törekvéseket a csaló táplálta Gyermekeimbe, ezen törekvések csillogásával és vonzerejével. Sok Gyermekem nevetni fog ezen az üzeneten, és azt fogják mondani, hogy ez nem igaz. Sajnos, a csaló valóban létezik, de a legtöbb Gyermekem nem fogadja el a létezését.

Ő ravasz módon megbújik a dolgok, az emberek, a cselekedetek és a vonzó ösztönzők mögött. Manapság az ő csillogó csábítása a következőt jelenti: ha valakit megkérdeztek, hogy mit szeretne jobban – a pénzt, vagy elveszett családjával ismét egyesülni -, akkor ő a pénz mellett döntene. Kérdezzetek meg mást, hogy elárulná – e testvéreit az anyagi haszon miatt, és a válasz igen lenne. Kérdezzetek meg egy fiatal gyermeket, hogy felcserélné – e az ő egyszerű életét, egy csodákkal teli és izgalmas életre, és a válasz igen lesz.

Akkor miért nehéz megértenie Gyermekeimnek, hogy ha már a fődíjat odaítélték nekik, még akkor is úgy érzik, hogy többet és többet akarnak? Egy gazdag ember, aki már egyszer nyereségre tett szert, az továbbra is folyamatosan többet akar elérni. Ennek az az oka, hogy a sátán ajándékai, egy nyers, üres érzést hagynak bennetek, amelyet nem értetek. Aztán folytatjátok a  keresést, hogy még többet hajszoljatok, és ezt általában felebarátotok jólétének kárára teszitek. Senki sem tehet nagy vagyonra szert anélkül, hogy ne okozna egy bizonyos fokú szenvedést azoknak az embereknek, akik az útjába kerülnek. Senki sem tehet úgy hírnévre szert, hogy valaki másnak ne kellene arról lemondania. Az az ember, aki másokkal nem osztja meg a vagyonát, elkárhozik. Az, akinek semmije sincs, sokkal jobban hajlik a megosztásra, mint az, aki anyagi jóléttel  van megáldva.

Tanításaimat nem lehet felhígítani
Miért hagyják figyelmen kívül Gyermekeim azokat a tanításokat, amelyeket Apostolaim  tanítottak,  amióta az Újszövetség megíródott? Miért nem szívlelik meg ezeket a tanokat? Azt hiszik, hogy azért írták le ezeket Tanítványaim, hogy az emberek ne hallgassák meg? Mióta Én ezt a Földet elhagytam, ezek a tanítások nem változtak. Ezek okkal léteznek. Ezek értelmezését megváltoztathatjátok, felhígíthatjátok, új értelmet adhattok neki, vagy egyes részeket kitörölhettek belőle, de egy dolog maradni fog. Az igazság. Az igazság mindig ugyanaz marad. Ez nem tud, és nem is fog megváltozni, hogy az emberiségnek megfeleljen. Most ide hallgassatok. Üljetek le, és figyeljetek. Nem várhatjátok el, hogy ezt az utat követve Atyám Birodalmába léptek. Sokan közületek megindokolják a gazdagságot és a dicsőséget, amit szereztek, és ezt a szerencsének tulajdonítják. Amit talán nem ismertek fel, az az, hogy sokan közületek időközben eladtátok a lelketeket a gonosznak.

Egyes Gyermekeim tisztában vannak azzal, hogy már elkövették ezt a súlyos bűnt, és nem törődnek vele. Mások pedig őszintén hiszik, hogy egyszerűen a legjobbat teszik önmaguk és családjaik részére, de meg kell érteniük, hogy az anyagi biztonság elfogadható, de a luxus és a gazdagság utáni hajsza nem.

A valóság az, hogy a hatalmas vagyon bűn által szerzett. Az a vagyon, amelyet talán bűn nélkül szereztek, a bűnhöz fog vezetni.

Atyám Egyházának tanításai ellenére az egész világon az emberek még most sem fogadják el Tanításaimat. A gazdag embereknek, akik az anyagi javak után törtetnek, van egy Istenük. A szegény embereknek, akik a gazdagságra törekednek, szintén van egy Istenük. Mind a kettő ugyanaz: a pénz. A pénz hiábavaló, ha az tisztességtelenül szerzett, és azon kevésbé szerencséseknél (vagyonosaknál), akik nem tanulnak a tapasztalatból.

A pénzt, az anyagi vagyont, és minden jó dolgot, amelyeket azok az emberek szereztek, akik szerencséseknek tartják magukat, el kell osztani a rászorulók között. A jótékonyságra adott pénz értelmetlen, ha ezt a dicsőség és figyelem hajhászása érdekében teszik.

Biztosak lehettek abban, hogy a gonoszság, melyet éppen most terveznek a világban, amikor is az az óhaj, hogy üres zsebbel maradjatok, valósággá válik, csak akkor fogjátok észrevenni, hogy milyen csekély értéke van a pénznek. Amikor ők, a gonosz szervezet, átveszik a pénzetek feletti hatalmat, és tehetetlenné tesznek benneteket, hogy hozzányúljatok anélkül, hogy feltételeiket elfogadnátok, akkor fogjátok végre felismerni, hogy a boldogsághoz szükségetek lesz egy másik útra.

A pénzetek értéktelen lesz. Akkor majd túl kell élnetek a dzsungelt. Akiknek megvan a túlélési ösztönük, könnyebbnek fogják találni ezt, mint azok, akiknek azelőtt sohasem kellett szolgamódra dolgozniuk. A saját élelmetek megtermeléséhez való magvak többet fognak jelenteni nektek, mint egy millió dollár. Egy egyszerű gyümölcs többet fog érni nektek, mint egy fényűző autó. Mert amikor mindent elvesznek tőletek, akkor fogjátok Teremtőtöket segítségül hívni. Egyedül csak akkor, és csakis akkor fogtok ráébredni, hogy  csak a szívetekben lévő szeretet számít. Mert szeretet nélkül nem tudtok növekedni, és nem tudtok majd bejutni Atyám Királyságába sem.

Gondolkodjatok most. Legyetek óvatosak a gazdagság hajhászásában. Most hagyjátok abba, mielőtt még túl késő lenne. Osszátok meg, és kövessétek Utamat. Ez egy kemény tanítás azon Gyermekeim számára, akiknek bizonytalanságérzete van.

Szeretett Megváltótok

Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2010 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.