RSS
 

A bűnök miatt meghasad Szent Szívem

12 nov

2010. november 12. péntek; 3.00

Írd a következőket, leányom. Múlnak az órák. Ne utasítsd vissza azon kérésemet, hogy a Nagyfigyelmeztetést nyilvánosságra hozd az emberiségnek. Most szükség van a bűnbánatra. Gyermekeimnek most meg kell hallaniuk Figyelmeztetésemet. Leányom, kommunikálj a Keresztény Csoportokkal, először nekik továbbítsd Kéréseimet.

Maradj erős. Téged választottalak erre a munkára, hogy a megmenekülésetekre vonatkozó kéréseim gyorsan meghallgatásra találjanak. Írd meg a könyvet, és közöld Üzeneteimet a modern kommunikációs eszközök által, mint az internet, vagy a média. Mivel Kérésem sürgős, Én majd fogom a kezed, hogy megérthesd az üzenetet.

Te erősebb vagy, mint gondolnád. Továbbra is imádkozd Hozzám naponta az Isteni Irgalmasság Rózsafüzérét. Ne félj. Miért vagy ilyen rémült? Amikor a Föld és az Ég eggyé olvad, üdvözölni kell az Örök Életet. Ez az, amire az ember törekszik, az idők kezdete óta. Ne engedd, hogy megtévesszenek a világ kínálta vonzalmak. Ezek úgyis jelentéktelenné válnak, összehasonlítva Atyám Királyságának pompájával. Amint terved kezd kibontakozni, támogatásban lesz részed.

Az elmúlt néhány nap nyomasztó volt számodra, de elfogadtad szívedben azt, amit kérek tőled. Nehéz, és talán kissé ijesztő is számodra, hogy mindezt vállald, de fontos, hogy bízz Bennem.

Őrizz Engem a Szívedben, és támaszkodj Rám. Add át minden kétséged, és akkor feladatod könnyebb lesz. Az ígéretekre kell emlékeztetned az emberiséget, és hivatkozz írott Szavamra. Támaszkodj a Szentírásra, hogy megértsd az üzeneteket.  Soha ne félj emlékeztetni az embereket arra, hogy bűneik miatt meghasad Szent Szívem, és hogy emiatt Örök Atyám lelkét is tőr járja át.

Mi, Édesanyám és minden szentek, fogjuk majd a kezedet, és erőt adunk neked. Gyakorlati útmutatást kapsz majd, és az ajtók meg fognak nyílni, hogy munkádban segítsenek.

Óvakodj azoktól, akik eléd akadályokat gördítenek, hogy a kommunikálásban késleltessenek téged. Imádkozz értük, és folytasd tovább. Tudom, hogy fáradt vagy, de Kérésemre gyorsan kell válaszolni.

Itt az ideje, hogy most pihenj, Gyermekem. Te jól reagálsz, hittel és bátorsággal. Soha ne add fel.

Szeretett Megváltótok, Jézus Krisztus

 
Hozzászólások kikapcsolva

Posted in 2010 novemberi üzenetek, Maria Divine Mercy, VolumeOne

 

Tags:

Comments are closed.