RSS
 

» Internetes Imakör (Német kezdeményezés – Nemzetközi felhívás!)

Kedves Látogatók!

Az eredeti, TheWarningSecondComing.com  honlapon 2011. október 18-án egy felhívást tettek közzé, mely egy internetes imakör megalakulásáról ad hírt.  (Forrás: http://www.thewarningsecondcoming.com/newly-formed-internet-prayer-group/)

A német (http://www.internetgebetskreis.com), illetve angol nyelvű (http://www.internetgebetskreis.com/en/)  honlapok mellett készül a magyar is, melyet itt lehet elérni további információkért: http://www.internetgebetskreis.com/hu/.

 

Internetes Imakör

(rövid összefoglaló)

forrás: http://www.internetgebetskreis.com/en/

“Az Internetes Imakör azért jött létre, hogy egy teljesen újfajta formája kerüljön bevezetésre az imaéletben való összekapcsolódásnak, mivel rengeteg hasonló gondolkodású ember él szerte a világon, akik vágynak egy testvéri közösségre az imádságban. Az internet egy modern és tökéletes lehetőséget kínál a közösségi részvételhez.

Célunk az, hogy elérjük mindazokat a testvéreinket világszerte, akik imádságban szeretnének egyesülni velünk, Jézus sürgető felhívására az imára, a bűnbánatra és az Istentől elfordult lelkek üdvösségére.

Mindenkit szeretettel várunk, akiben él a vágy, hogy csatlakozzon online imakörünkhöz. Életvitelre, vallásra vagy nemzetiségre való tekintet nélkül, minden imádságot vagy könyörgést üdvözlünk a mi online Ima-közösségünkben. Olyan korban élünk, amikor sok keresztényt tesznek nevetségessé, elhagyatottá, „magányos farkasként” harcolnak egy hitetlen környezetben nap mint nap, vagy akár ki is közösítik őket. Nem csak egy támogató ima-közösség szeretnénk lenni ezen testvéreink számára, hanem létfontosságú társaik is imaszándékaikban és szükségleteikben.”

Hogyan válhatsz taggá?

“Minden tagunk felé elvárás, hogy naponta imádkozzanak Jézus szándékaira.

Hogy a nap mely szakaszában, az lényegtelen. Naponta egy felajánló ima és az Isteni Irgalmasság Rózsafüzérének elmondása szükséges. Ezt követően további imákat vagy Rózsafüzéreket is lehet mondani választás szerint.

Imakéréseink Jézus szándékára (naponta imádkozunk ezen szándékokra):

  • a bűnösök megtéréséért;
  • a lelkek megszabadításáért a sátántól;
  • regisztrált tagjaink és családjuk szándékaira;
  • saját családunk szándékaira;
  • a Látnoknőért;
  • papjainkért és XVI. Benedek pápánkért.”

 

 

Ha szeretnél regisztrálni, küldj egy e-mailt » internetgebetskreis@gmx.net.

Kérdésekre az Imakörrel kapcsolatban, e-mailen keresztül egy magyar nyelvű hívő válaszol.

További információk angol nyelven: http://www.internetgebetskreis.com/en/

német nyelven: http://www.internetgebetskreis.com/

Comments are closed.